Lydbøger » Kongetro

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kongetro Lydbog

4.1/5

Forfatter: Tobias Bukkehave

lydbog og e-bog

Introduktion

Kongetro er en historie om at finde ud af, hvad der betyder mest i sit liv. Skal man kæmpe for sin familie? Eller skal man kæmpe for sit fædreland? Det store spørgsmål bliver Tom Cortzen sat overfor i Kongetro, da han må vende hjem til sin fars begravelse. Som tidligere jægersoldat bliver Tom efterspurgt i en mission, der skal sikre Danmark.

Tom er splittet. På den ene side står han med et svært forhold til sin afdøde far, og på den anden side er der en mission, der har brug for hans evner. Da flere personer i Toms liv bliver inddraget i missionen, ser han ingen anden udvej end at gøre sin pligt i Kongetro.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 13 minutter

Kongetro: Handling

Kongetro lydbog er historien om Tom Cortzen, der er søn af kontreadmiral Richard Cortzen. De to har vidt forskellige opfattelser af livet, hvilket har skabt et noget anspændt forhold mellem dem. For faderen har det altid handlet om æren og tilholdet til sit fædreland. En tro, som Tom aldrig har set en fast mening i. Af samme grund havde han heller ikke svært ved at vende sin far ryggen.

Dette skete dog først efter, at Tom havde forsøgt at tilfredsstille sin far ved at blive jægersoldat. Men Tom oplever mange traumatiske hændelser som udstationeret i Irak, og da han endelig vender hjem til Danmark igen, da er det, at han vender ryggen til både sit fædreland og sin far i Kongetro lydbog gratis.

I flere år er der intet, der forbinder Tom og faderen i Kongetro lydbog gratis. Men da faderen dør, ændres det. Siden Tom vendte både faderen og fædrelandet ryggen, havde han svoret, at han ikke ville se sig tilbage. Men til faderens begravelse bliver Tom sat i en situation, hvor han bliver nødt til at kigge fremad. Denne gang er det Danmark, der har brug for Tom, hvilket en gammel soldaterkammerat informerer ham om til begravelsen i Kongetro lydbog.

Uden at have fundet fred med sin fars død, der hele sit liv kæmpede for Gud og fædreland, sendes Tom i tjeneste igen. For Nationens bedste sendes Tom til Dubai, hvor den danske kæreste til en iraker er forsvundet. Det er som sådan ikke en sag, der påvirker Danmarks sikkerhed alvorligt i Kongetro lydbog. Men Tom bliver investeret i sagen, da det går op for ham, at en af hans gode venner er blevet myrdet.

Om forfatteren: Tobias Bukkehave

Kongetro er første voksenroman fra Tobias Bukkehave, hvilket er imponerende historiens magtspil taget i betragtning. Tidligere har Bukkehave skrevet børnebogen om Elmer Baltazar, som han også var nomineret til Orla-prisen for. Det er tydeligt at se i Kongetro, at Bukkehave tidligere også har skrevet manuskripter for både film og tv. 

Mængden af spænding i Kongetro er næsten til at skære i, når historien om konspirationer og magtmisbrug udfolder sig, mens Tom forsøger at finde fodfæste midt mellem sorgen over at miste sin far, og æren over at beskytte sit land igen.

Til daglig bor Bukkehave i København, hvor han har to børn sammen med sin partner.