Lydbøger » Konkursklubben

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Konkursklubben Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mikael Lindholm & Lisbeth Zornig

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Konkursklubben får du en roman, der både får pulsen op af spænding og store følelser. Konkursklubben er en fortælling om magtbegær og hævnplaner, der går flere år tilbage i tiden. Det er historien om et mord, som ingen ser ud til at kunne finde en løsning på overhovedet. Konkursklubben er historien om store planer, der pludselig ser ud til at blive ført ud i livet til bedre odds end forventet.

Konkursklubben er historien til dig, der gerne vil overraskes, men stadig gerne vil kunne følge med i historien og blive revet med af fantastiske karaktere. Konkursklubben er den tredje i serien om makkerparret Tessa og Adam.

Informationer:

Oplæser: Annette Grunnet
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 41 minutter

Konkursklubben: Handling

Konkursklubben lydbog starter i den stille by Køge. Der sker sjældent det store i byen, men den her ene dag ændrer det sig. Nede i havnen har man nemlig fundet en død mand, men ingen har nogen som helst ide om, hvem han er. Og endnu værre er, at der er ingen, der lader til at savne ham. Meget mod sin vilje bliver kommissær Tessa Højmark sat på sagen, men den ene frustration bliver kun afløst af den næste i Konkursklubben lydbog gratis.

De få spor der er efter den døde mand, leder ingen vegne. Hvis Tessa ikke vidste bedre, var det som om, at manden aldrig har eksisteret, og det er med til at vække Tessas nysgerrighed. Hvad kan der være sket for, at denne mand er blevet til ingen mand i Konkursklubben lydbog? Tessa er tæt på at give op på hele efterforskningen, da hun ved et tilfælde støder på et spor. Det ene spor kobler den døde mand sammen med Tessas kollega, Adam Forsberg. Nu er spørgsmålet bare, om Tessas egen hemmelighed omkring Adam bliver et problem i efterforskningen i Konkursklubben lydbog.

Samtidig stifter læseren bekendtskab med Jack Nielsen på Tenerife. Jack er en 72-årig gammel lykkejæger, som desværre er gået konkurs. Det er en konkurs, som han har i sinde at få hævn over den ene mand, der er skyld i den. Med lidt hjælp fra et par venner har Jack store planer om at vende hjem til Danmark og få sin hævn. Og i første omgang ser det ud til, at deres plan kommer til at lykkedes. Måske endda lidt for godt i Konkursklubben lydbog gratis.

Om forfatteren: Mikael Lindholm & Lisbeth Zornig

Konkursklubben er den tredje bog i serien om Tessa og Adam af forfattermakkerparret Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig. Begge er forfattere med uddannelser som henholdsvis journalist og cand.polit. De har begge erfaring fra det politiske liv, inden de slog sig sammen for at skrive bøger. Zornig har dog udgivet flere bøger, der dækker genrer lige fra børnebøger til fagbøger.

Som forfatterpar debuterede de i 2016, og deres forfatterskab har siden udløst fem spændingsromaner. Før du læser Konkursklubben kan det være, at du skal læse de to første i serien om Tessa og Adam. Den første er Et ubetydeligt mord, hvorefter du kan læse Monsterland.