Lydbøger » Korpsånd

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Korpsånd Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lee Child

lydbog og e-bog

Introduktion

Jack Reacher modtager noget modvilligt en kodebesked, og han indser hurtigt, at han er den eneste, der kan tyde den. Hvilket betyder, at han må vende ryggen til det liv, han så småt var begyndt at indfinde sig i. Som historien fortsætter i Korpsånd, må Reacher indse, at han aldrig rigtig lader til at kunne få, hvad han drømmer om.

Selv efter at have vendt ryggen til det militære liv, bliver det ved med at hive ham tilbage. Og Reacher kan ikke bare vende ryggen til, som Korpsånd-historien bliver ved med at hive ham tilbage. Reacher er ikke den, der siger nej til at hjælpe, uanset hvor umuligt tingene ser ud i Korpsånd.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 40 minutter

Korpsånd: Handling

Korpsånd lydbog begynder med en Jack Reacher, der ikke har arbejdet hos militæret i næsten ti år. Det betyder, at han bogstavelig talt ikke ejer andet end det tøj, han har på fra den ene dag til den anden og et enkelt hævekort, til at skifte tøjet ud, når det bliver slidt op. Han har ingen adresse eller telefon, hvor folk kan komme i kontakt med ham. Men mest af alt, har han ingen forpligtelser i Korpsånd lydbog gratis.

Men det ændrer sig drastisk, da en tidligere kollega formår at gøre noget, som Reacher havde regnet som helt umuligt. Frances Neagley har lokaliseret Reacher. Det har hun gjort med et signal, som kun otte andre kender til udover Reacher selv i Korpsånd lydbog. Hendes grund til at finde frem til Reacher igen efter alle disse år, er lige så brutal og opsigtsvækkende, som det altid er, når folk beder Reacher om hjælp. Der er blevet begået et mord, og både Reacher og Neagley kendte manden, der blev dræbt fra deres tjenestetid.

Reacher befinder sig pludselig sammen med sine kollegaer igen i Korpsånd lydbog gratis, og han står overfor endnu en opgave med liv eller død i hælene. Jo mere Reacher dykker ned i sagen, jo flere ukendte faktorer dukker der op, som bliver ved med at komplicere sagen for dem alle sammen. Da to af Reachers tidligere kollegaer også pludselig forsvinder, må Reacher udtænke endnu en ny plan i Korpsånd lydbog.

Jack Reacher kæmper endnu engang med tiden, og han befinder sig pludselig i Las Vegas med en trussel om international terror hængende over sig.

Om forfatteren: Lee Child

Lee Child kan virkelig skrive en historie om en mand, der formår at få læseren til at klistre sig til siderne. Serien om Jack Reacher lader til at kunne fortsætte i uendelighed, så længe der er problemer vil Reacher vende tilbage til militæret for at redde dem, der har brug for hjælp.

Korpsånd er den 11 bog i serien om Reacher, der som sagt kan fortsætte så længe Reacher, eller rettere sagt Child kan finde på personer, der har brug for at blive redde.

Siden Jack Reacher bøgerne er blevet filmatiseret i flere omgange med Tom Cruise i hovedrollen, har det med sikkerhed også bidraget til populariteten af karakteren.