Lydbøger » Korsveje

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Korsveje Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jonathan Franzen

lydbog og e-bog

Introduktion

Korsveje er en smuk roman fra Jonathan Franzen, der tager læseren med tilbage til 1970’ernes kritiske tilstande, hvor mange i verden stadig forsøgte at finde ud af, hvem de i virkeligheden var. Det er historien om en familie, hvor hvert eneste medlem står ved en skillevej og skal forsøge at finde ud af, hvilken sti de skal vælge fremover.

Korsveje er en karakterdrevet bog, der mildest talt sætter spørgsmålstegn ved alt og alle, når dit hjemland også forsøger at finde fodfæste. Det er historien om præsten Russ og hans familie, der udlever mange af de frustrationer, som enhver familie kan nikke genkendende til.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 22 timer og 47 minutter

Korsveje: Handling

Korsveje lydbog er historien om den frustrerede præst, Russ. Som følge af hans erhverv har han visse standarder at leve op til, men han er stadig kun et menneske. Og som ethvert andet menneske har han sine svagheder i livet, der er svære at slippe af med. Hvilket i sidste ende leder til frustrationer, der ender med at påvirke hans ægteskab og det tilhørende familieliv. Russ er gift med Marion, der er et geni af sin egen verden, men hun er også plaget af lang tids gener af forskellige psykiske men i Korsveje lydbog gratis.

Ægteskabet mellem Russ og Marion lider under Russ’ mange frustrationer på sit arbejde, hvor en yngre præst er kommet til. Imens Russ og Marion forsøger at få deres hverdag til at hænge sammen i privaten, bliver det hele ikke gjort nemmere af det faktum, at Vietnam-krigen bliver omtalt hver eneste dag, mens hippie-bevægelsen langsomt får sit tag i nationen i Korsveje lydbog.

Deres ældste søn, Clem, vil gerne droppe sin collegeuddannelse for at kæmpe i Vietnam, mens den populære Becky er ved at forelske sig, samtidig med hun endnu forsøger at finde ud af, hvem hun selv er i. Den mellemste bror, Perry, har et betydeligt stofmisbrug, som han forsøger at holde hemmeligt, mens den yngste bror, Judson, lader til at være den eneste i søskendeflokken med en smule succes.

Korsveje lydbog gratis er unægteligt en historie om en familie i oprør, men den er også en historie om moral og den balance, der er mellem den person, man fremstiller udadtil i modsætning til personlige lyster. Dertil kan der tilføjes flere kulturelle og historiske aspekter, der hver især påvirker familien på den ene eller anden måde i Korsveje lydbog.

Om forfatteren: Jonathan Franzen

Jonathan Franzen har skrevet nogle af de mest opsigtsvækkende romaner i nyere tid. Korsveje er ligesom mange af hans andre værker, der sætter fokus på en ting med sidehistorier til mange andre ting. For selvom Korsveje på overfladen lader til at være en historie om Russ og sin familie, er det lige så meget en historie om den enkelte person og de valg, der skal tages i livet. Men Korsveje er også en historie om et land i oprør og store forandringer.

Korsveje er den første i en planlagt trilogi fra Jonathan Franzen, men inden du tager hul på den næste i serien, kan det være du skal prøve en af hans tidligere værker. Det kunne være Frihed eller Hvordan man er alene.