Lydbøger » Kragernes rige

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kragernes rige Lydbog

4.6/5

Forfatter: George R.R. Martin

lydbog og e-bog

Introduktion

Er det muligt, at der endelig er tegn på fred i det store kongerige? Eller lurer der endnu flere kampe i fremtiden i Kragernes rige? Krigen om Jerntronen lader til at være døet ud stille og roligt, eftersom de fleste rette arvinger ikke er i stand til at gøre noget ved deres krav.

Kragernes rige er den fjerde fortælling i serien En sang om is og ild, der altid lader til at vil slå en eller anden ihjel på brutal vis.

I Kragernes rige finder nye kræfter frem fra mørket, og gamle og nye alliancer må se hinanden i øjnene for at overleve.

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy
Længde: 29 timer og 16 minutter

Kragernes rige: Handling

Kragernes rige lydbog begynder med en usynlig fred. Ingen tør tro på, at århundredes forræderier og kampe omsider lader til at være ovre. De syv magtfulde hoveder i landet har tvunget sig selv til en våbenhvile. Spørgsmålet er bare, hvor længe denne bitre våbenhvile vil holde i Kragernes rige lydbog gratis.

Cersei befinder sig pludselig i en magtfuld position som regenten i Kongshavn, efter kong Joffrey endelig døde. Rebellerne er kørt trætte, efter de har mistet deres stærke Robb Stark, og Stark familien er blevet spredt for alle vinde i resten af landet i Kragernes rige lydbog.

Men selv med en bitter våbenhvile, hersker der stadig slag og magtkampe overalt. 

I De Syv Kongedømmer samles de menneskelige krager for at frydes over tingenes tilstand. Selvom krigen har ødelagt sig selv, er der stadig plads til at danne nye komplotter og danne nye alliancer, der er med til at gøre det hele lidt mere spændende i Kragernes rige lydbog gratis.

Enhver mand og kvinde må begynde at finde frem til de færdigheder, der kan være med til at sikre dem deres liv i god behold. For fremtiden ser lige så dyster og ukendt ud, som den altid har gjort, til trods for den forsigtige fred. Nu er tiden inde for enhver borger, uanset baggrund, at stå sammen. De menneskelige krager er ambitiøse, og de er ligeglade med, hvad der kommer på tværs af deres planer i Kragernes rige lydbog.

Game of Thrones-serien bliver ved med at forbløffe og underholde enhver læser med sit drama og sine mange intriger, der flyder over enhver side i hver bog i serien.

Om forfatteren: George R.R. Martin

George R. R. Martin har skrevet litteratur så længe han kan huske, men det var først i 1979, han for alvor begyndte at kalde sig forfatter på fuld tid. Det var også samme år, han blev skilt fra sin hustru. Inden Martin begyndte at få udgivet nogle af sine originale manuskripter, arbejdede han i en lang årrække som redaktør for CBS Television i USA. Her var han med til at præge serier og underholdning i lidt mere end et årti.

Da han i 1996 fik udgivet den første bog i A Game of Thrones begyndt hans forfatterkarriere for alvor at kunne betale sig, især da serien blev lavet til tv-serie. Kragernes rige er den fjerde i serien.