Lydbøger » Kriser, krak og kaviar

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kriser, krak og kaviar Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Tvede

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis du er glad for at investere og følge med på børsmarkederne, er Kriser, krak og kaviar lige bogen for dig. Bogen giver en dybdeborende indsigt i, hvordan økonomier kan finde på at udvikle sig på verdensplan, og hvorfor nogle børsmarkeder kan være så ustabile, at de lige pludselig krakker.

Kriser, krak og kaviar er en indsigt i, hvordan du bedst muligt kan forsøge at forudse de smukkeste opsving i børsen og komme på forkant med de største nedture i samme.

Kriser, krak og kaviar er bogen til dig, der altid gerne vil gøre arbejdet for at være på forkant med børsen og alle de tilhørende aktier, der kan ende med at påvirke din økonomi.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 12 timer og 17 minutter

Kriser, krak og kaviar: Handling

Det er ingen hemmelighed, at enhver økonomi er utrolig sårbar. For slet ikke at tale om, at den kan være noget så turbulent. Det er præcis det emne, som Kriser, krak og kaviar lydbog tager fat på for, at du kan blive klogere på det økonomiske marked. 

I Kriser, krak og kaviar lydbog gratis får du indsigt i, hvorfor du det ene år oplever fremgang og højkonjunktur på din økonomi, hvor dine aktier boomer sammen med dine ejendomspriser. Alt imens du bare kan poppe den ene champagne efter den anden for at skåle i den ene dåse kaviar efter den anden. Men som det fremgår i Kriser, krak og kaviar lydbog, kan et økonomisk opsving ikke vare evigt, selvom de fleste gerne vil tro på det. 

Der kan gå en uge, en måned eller et år og pludselig er din økonomi sunket som kviksand med den ene krise efter den anden konkurs, som i værste tilfælde kan ende med et børskrak. Når først et børskrak har ramt økonomien, er der mange som frygter, at det aldrig kan vende til det bedre igen.

I Kriser, krak og kaviar lydbog gratis får du et indblik i den fascinerende verden, der beskæftiger sig med økonomien. Der bliver dykket ned i økonomiens historie, som lige siden 1700-tallet har forsøgt at finde en mening og forståelse for, hvordan en økonomi kan veksle så voldsomt.

Kriser, krak og kaviar lydbog er en fagbog, men den er ikke skrevet i et sprog, så det kun er fagfolk, der kan forstå den. Sproget er let og forståeligt, og alle og enhver kan få et indblik og forståelse for en økonomisk verden, der for mange ellers er uforstående.

Om forfatteren: Lars Tvede

Kriser, krak og kaviar er ikke første gang, at Lars Tvede skriver en bog om økonomi. Han har tidligere også skrevet Bobler, bullshit og børsfest, og derfor kan du roligt læse Kriser, krak og kaviar med god samvittighed om, at du får viden fra en mand, der ved, hvad han snakker om.

Kriser, krak og kaviar giver dig et indblik i en økonomisk verden, som har budt på en nationaløkonomi og kriseteorier og dramaer med store økonomiske depressioner. Lars Tvede tager dig med ind i den historiske side af økonomien, og ser blandt andet nærmere på 1930’ernes depression og det meget omtalte dotcom-krak, som alle frygtede ved årtusindskiftet.