Lydbøger » Kronvidnet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kronvidnet Lydbog

4.6/5

Forfatter: Morten Frich

lydbog og e-bog

Introduktion

Fortællingen om Kasper Vetter har fået rigtig meget vedvind, hvilket skyldes den ærlige og åbne beretning. Af denne grund er det nu også blevet muligt at høre Kronvidnet lydbog gratis. Ved at høre Kronvidnet lydbog, slipper man for at skulle købe bogen. Derudover skal man ikke tynges med at læse bogen, da oplæseren tager en sikkert igennem fortællingen. Omgivelserne sætter ingen begrænsninger, når man hører lydbøger. Ved at høre lydbøger kan man høre spændende fortællinger uanset, hvor man befinder sig.

For at få adgang til Kronvidnet lydbog gratis, skal du følge instruktionerne her på siden og oprette et gratis medlemskab på lydbogstjenesten. Hvis du ikke ønsker at betale for medlemskabet, skal du afmelde dig inden, at prøveperioden er gået. På lydbogstjenesten er det også muligt at høre andre selvbiografier såsom Jeg er Zlatan lydbog og Ser du månen Daniel lydbog.

Informationer:

Oplæser: Tobias Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 10 timer og 11 minutter

Bogens handling

Kronvidnet handler om Kasper Vetter, der i fem år var en del af Hells Angels i Aarhus. Kasper blev taget under vingerne af en af de højtrangerende personer i klubben. Imens han var ved Hells Angels lærte han, hvordan man tjener penge på både hash og hættetrøjer. Derudover bestod den daglige gang også i at feste til langt ud på natten sammen med forretningsfolk i Aarhus. Til festerne var der altid kokain indblandet. Kasper fik sig altså en på opleveren af at være med i Hells Angels. En dag besluttede han sig dog for, at det måtte være nok.

D. 11. august tilbage i 2009 besluttede Kasper sig for at gå til politiet. Her stod han ærligt frem og fortalte om alt den kriminalitet, som han havde begået. Han fortalte om, hvordan han havde samarbejdet med andre folk, der enten var en del af Hells Angels, eller der var tilknyttet klubben. Kasper var på dette tidspunkt 26 år og var både slidt op af steroider og stress ved at være en del af Hells Angels. Hvis han skulle komme tilbage på sporet, var der derfor ingen anden udvej end at udlevere sig selv.

Kronvidnet er en spændende og dragende fortælling om, hvordan man kan nå ud på et sidespor, som det Kasper Vetter var på. Fortællingen handler derudover også om, hvordan man vender tilbage til livet, hvilket kan være meget svært efter fem år i Hells Angels. Bogen er lavet som en dokumentarisk beretning, hvor man får et indblik i Hells Angels og de bivirkninger der er ved at være en del af klubben.