Lydbøger » Kroppen bliver mor

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kroppen bliver mor Lydbog

4.1/5

Forfatter: Isa Kristina Kirk & Carla Ragnhild Kruse

lydbog og e-bog

Introduktion

Kroppen bliver mor er en videnskabelig gennemgang af kroppens udvikling i forbindelse med en graviditet og fødsel.

Selvom der er en masse synlige ændringer, sker der nemlig også mange forandringer, som vi ikke kan se med det blotte øje.

Kroppen bliver mor er skrevet af Isa, der har en Ph.D. indenfor biologi og Carla, der er læge. Begge kvinder er derudover selv mødre og har oplevet, hvad der sker, når kroppen bliver mor.

Du kan lytte til Kroppen bliver mor lydbog gratis og blive klogere på de usynlige forandringer, som en graviditet og efterfølgende fødsel medfører.

Informationer:

Oplæser: Mette Hvid-Olsen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 4 minutter

Kroppen bliver mor: Handling

Kvindens krop er på mange måder forunderlig. I det øjeblik en sædcelle og et æg bliver til ét, går kroppen i gang med en massiv forandring. Kroppen bliver mor.

I Kroppen bliver mor lydbog kan du høre om alle de usynlige forandringer, som kroppen skal igennem. Vi kan se, at maven og brysterne vokser. Mange kender også til kvalme og træthed i forbindelse med en graviditet. Men de usynlige kropslige forandringer er der ikke mange, som kender til.

Med Kroppen bliver mor lydbogen giver forfatterne kvinder en videnskabeligt baseret bog. Bogen giver dig svar på alle de spørgsmål, du går rundt med. Ofte må gravide kvinder og mødre nøjes med Google, når der dukker spørgsmål op. Men med Kroppen bliver mor får du det hele samlet ét sted.

Bogen tager udgangspunkt i allerede publiceret videnskabelig litteratur. Med Kroppen bliver mor lydbog vil du være forberedt på, hvad der venter dig i dit nye liv som gravid og mor.

Kroppen følger en helt klar plan. Der er derfor gode forklaringer på, hvorfor en nybagt mor ikke har lyst til samleje. Det er også helt almindeligt at glemsomhed og følelsesudbrud bliver en naturlig del af livet som nybagt mor. Når du lytter til Kroppen bliver mor lydbog gratis vil du være bedre rustet til, hvad der venter dig, når din krop skal indtage sin nye position som mor.

Om forfatteren: Isa Kristina Kirk & Carla Ragnhild Kruse

Kroppen bliver mor er skrevet af Isa Kristina Kirk og Carla Ragnkilde Kruse.

Isa er uddannet civilingeniør og har en Ph.D. indenfor Translationel Systembiologi. Hun arbejder med projektledelse og forretningsledelse. Derudover er hun mor til to.

Carla er uddannet læge og har en Ph.D. indenfor hudregeneration og sårheling. I hendes arbejde som læge har hun fokus på plastikkirurgi. Carla er også mor til to.