Lydbøger » Kult

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kult Lydbog

4.1/5

Forfatter: Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Kult får læseren igen lov til at tage med Mina Dabiri på arbejde, da en frygtelig sag finder vej til hendes skrivebord. Læseren mødte Mina første gang i Box, som bød på en noget anderledes krimihistorie, og det kan læseren kun se frem til igen.

I Kult er det en kidnapningssag, der involverer børn, hvorfor alle der bliver sat i forbindelse med sagen, er en smule på kant med hinanden. Da Mina bliver en del af efterforskningen, går der ikke lang tid, før hun indser, at hun må kontakte en tidligere kollega, hvis de skal nå at opklare sagen, inden det er for sent.

Informationer:

Oplæser: Stine Stengade
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 20 timer og 16 minutter

Kult: Handling

Kult lydbog er historien om en dreng, der forsvinder fra sin børnehave. Men som tiden går, og den lille dreng ikke dukker op, udvikler sagen til at være meget mere end blot en enkelt forsvindingssag. Det er i Stockholm, at den dystre sag udfolder sig, og hvor Mina Dabiri pludselig bliver udfordret sammen med sine kollegaer i Kult lydbog gratis. Som efterforskningen udfolder sig, begynder Mina at se ligheder med en tidligere kidnapning. 

Det sætter en dæmper på tingene, fordi den tidligere kidnapning ikke ligefrem endte godt. Det står pludselig klart for Mina, hvilke livsfarlige og alvorlige modstandere, de er oppe imod i Kult lydbog. Mina er heller ikke i tvivl om, at hvis de ikke finder gerningsmanden hurtigt, så vil der forsvinde flere børn fra byen.

Det er næsten to år siden, at Mina arbejdede sammen med Vincent Walder, den specielle mentalist. Men som sagen med den forsvundne dreng fortsætter, ser hun ingen andre løsninger, end at kontakte Walder igen i Kult lydbog gratis. Til trods for deres meget sær-egnede personligheder går det hurtigt op for dem begge, at Walders evner kan hjælpe dem betydeligt i den pågældende sag.

For hvert kapitel du læser i Kult lydbog bliver det mere og mere en kamp med uret. For Mina og Vincent er det en kamp mod uret om at finde den skyldige, og redde den forsvundne dreng. For læseren er det en kamp mod uret i håb om bare at kunne læse et kapitel mere og få svar på de mange spørgsmål, som historien præsenterer løbende.

Om forfatteren: Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Kult er det andet bind i serien om Mina og Vincent. Den første i hed Box, og var også den første bog, hvor Camilla Läckberg skrev sammen med Henrik Fexeus. De fleste krimifans kender og elsker mange af Läckbergs tidligere krimier, hvor det er hendes serie om Fjällbacka, der har tiltrukket flest læsere. Senest har hun også begyndt en ny krimiserie med karakteren Faye.

Samarbejdet med Henrik Fexeus har skabt Box og Kult har vist sig at være en fascinerende måde at gribe krimigenren an på. Hvis du i forvejen er fan af Läckberg, bør du ikke snyde dig selv for at begynde denne serie også. Den er planlagt til at strække sig over i alt tre bøger.