Lydbøger » Kun en pige

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kun en pige Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lise Nørgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Lise Nørgaard vil altid være en stor personlighed inden for dansk kultur. Derfor er det heller ikke så sært, at hele Danmark gerne vil lære mere om hende. I Kun en pige kan du høre meget mere om den barndom, der var med til at forme Lise Nørgaard til den kvinde, hun voksede op til at blive.

Kun en pige lydbog fortæller begyndelsen på den historie, som skildrer det ungdomsliv, der gav Lise Nørgaard sin skarpe tunge. Siden sin fødsel og i sine 105 år blev Lise Nørgaard betragtet som mange ting. Dette er første bind i hendes erindringsbøger, der fortæller begyndelsen på hendes historie.

Informationer:

Oplæser: Puk Schaufuss
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 12 timer og 43 minutter

Kun en pige: Handling

Kun en pige tager lytteren med tilbage i tiden. Der bliver fortalt historier tilbage fra begyndelsen på det 20. århundrede, hvor en pige bliver født. En lille pige, som skulle vokse op og få stor betydning for den danske kultur og mange kendte historier. Lise Nørgaard blev født i Roskilde i sommeren 1917. Kun en pige lydbog fortæller hendes personlige historie. Det er historien om en barndom, der formede hende til den fremtrædende kvinde, de fleste kender hende som.

Du kan høre Kun en pige lydbog gratis på flere lydbogsplatforme, og få et detaljeret indblik i Nørgaards barndom. Det var en barndom, der bidrog med mange minder. Om end de kunne være traumatiske, var de en del af den rejse at vokse op. Siden hun kom til verden, blev Lise Nørgaard set som mange ting. Men i starten blev hun mest af alt betragtet som en fejltagelse. Det var først, da hun voksede op og begyndte at kunne stå fast for sig selv, at hun fandt sin plads i livet.

Kun en pige er den første bog i hendes omfangsrige erindringer. Lise Nørgaard fortæller selv om sit liv, og det gør hun lige så medrivende som alle andre historier, hun fortæller. Der er derfor også altid plads til humor, når Lise Nørgaard fortæller sin egen historie i Kun en pige lydbog gratis.

Det er et tilbageblik, der alligevel også formår at trække tråde til en voksen kvinde, med perspektiver til det daværende samfund.

Som alle andre af sine fiktive historier, er hendes erindringer skrevet med lige så meget liv og passion som så meget andet.

Om forfatteren: Lise Nørgaard

Lise Nørgaard har selv skrevet sine erindringer. Kun en pige er den første i den trilogi, der kommer til at fortælle om hele hendes betydningsfulde liv. Kun en pige lydbog giver dig historien om hendes barndom, mens De sendte en dame fortæller om hendes voksenliv. Slutteligt kan du i Fruen kommer i dag høre om de sidste år af Lise Nørgaards liv, hvor der også er plads til at se tilbage på livet.

Vi kan ikke komme udenom, at Lise Nørgaard var en slagkraft i dansk kultur. I løbet af sine 105 år bidrog hun med et væld af historier, hvoraf Matador for mange vil være hendes største og stærkeste værk.