Lydbøger » Kun vi kender sandheden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kun vi kender sandheden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Christina List

lydbog og e-bog

Introduktion

Kun vi kender sandheden er en nervepirrende thriller, der konstant spreder tvivl, om den rette gerningsmand nu engang er blevet fanget i den pågældende sag. Det gør det ikke mere nervepirrende, at sagen i dette tilfælde drejer sig om en gerningsmand, der ynder at slå små børn ihjel.

Kun vi kender sandheden trækker lange tråde på kryds og tværs, og alle involverede må stille spørgsmålstegn til, hvad de rent faktisk ved. For hvert lille spor må vendes og drejes, før de kan vide sig sikker i noget som helst. Dette er den første bog i en ny serie fra forfatter Christina List, som du ikke vil gå glip af.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 1 minut

Kun vi kender sandheden: Handling

Kun vi kender sandheden lydbog er historien om et mord, der finder sted lidt uden for Silkeborg. Men det er et mord, som ryster hele området fordi, der er tale om et barnemord. Det åbner op for en masse frygt og en masse spørgsmål, som alle pludselig mangler svar på. 

I løbet af historien i Kun vi kender sandheden lydbog gratis møder læseren tre individer, som alle har deres forbindelse til sagen, og hver deres voksende interesse for at finde den forskruede gerningsmand, inden han slår til igen.

Michael er den betjent, der var på arbejde og havde sin arbejdshund med, da de fandt barneliget. Det er hans egen passion for sagen og retfærdighed, der driver ham til at løse mysteriet om det brutale mord.

Kevin er journalist og er hele tiden på jagt efter en god historie i Kun vi kender sandheden lydbog, og den jagt fører ham ind i sagen om det afdøde barn og dets morder.

Sarah er psykisk syg og vil helst bare holde sig for sig selv, men det kan hun ikke. For hun har en hemmelighed, som kan betyde liv og død for mange andre børn. Hun ved nemlig godt, hvem gerningsmanden er i Kun vi kender sandheden lydbog gratis. Men hvor meget skal der til, før man angiver sin egen far til politiet?

Det lykkedes alligevel at anholde den berygtede Dødsengel, som gerningsmanden bliver kaldt – for noget så brutalt som at skære englevinger i sine ofre. Men der er stadig noget, der ikke helt passer sammen. Hvilket de tre involverede må sande, da et nyt barnelig pludselig dukker op, som du kan læse mere om i Kun vi kender sandheden lydbog.

Om forfatteren: Christina List

Christina List debuterer med Kun vi kender sandheden med en stærk og neglebidende krimi, der virkelig stiller hende på lige fod med mange andre etablerede krimiforfattere. Det er en krimi, hvor alle involverede bliver hevet frem og tilbage i sagen, for den ukendte morder skal fanges for enhver pris, også selvom det betyder, at de tre hovedpersoner kommer i søgelyset.

Kun vi kender sandheden er den første planlagt bog i serien om Dødsenglen fra psykoterapeut Christina List. Det er gennem hendes arbejde som psykoterapeut, at hun har fået en betydelig indsigt i den menneskelige psyke, som hun nu overfører i sine romaner.