Lydbøger » Kunsten at holde kæft

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kunsten at holde kæft Lydbog

5/5

Forfatter: Kaare Thomsen

Introduktion

Kunsten at holde kæft er endnu ikke tilgængelig som lydbog på streamingtjenesterne, men forventes at blive tilgængelig snarest.

Bogen Kunsten at holde kæft –og andre strategier til at overbevise med ord er skrevet af den danske forfatter samt foredragsholder Kaare Thomsen. Kaare Thomsen er uddannet inden for sprog og retorik, og han er grundlæggeren bag virksomheden Gottleben. Virksomheden afholder workshops samt kurser, og lærer både erhvervsdrivende, selvstændige samt private om kommunikation.

I Kunsten at holde kæft lydbog kan man lære mere om hvordan man forbedrer sine sproglige kundskaber. Man lærer om kommunikation og retorik, og dette værk er egnet til både ledere samt medarbejdere. Man lærer igennem forskellige cases.

Hvis man vil være bedre til konfliktløsning, køb og salg eller at forbedre resultaterne af en jobsamtale, så kan man med fordel lytte til Kunsten at holde kæft lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser:
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde:

Kunsten at holde kæft: Handling

Kunsten at holde kæft –og andre strategier til at overbevise med ord er skrevet af danskeren Kaare Thomsen. Kaare Thomsen er grundlæggeren bag Gottleben, en virksomhed som hjælper erhvervsdrivende samt selvstændige med erhvervspsykologi, retorik samt samtaleteknik. Denne virksomhed har været velfungerende i 20 år, og er specialister inden for deres fag. Kaare Thomsen bruger sine evner samt sin erfaring inden for forhandlerteknik samt retorik til at lære andre, hvordan de kan benytte disse evner på blandt andet arbejdspladsen.

Kunsten at holde kæft lydbog er den perfekte selvhjælpsbog, hvis man vil forbedre sine evner inden for samtale- og forhandlingsteknik. Man kan med fordel lytte til Kunsten at holde kæft lydbog gratis, hvis man vil forbedre sine evner til en samtale ved salg og køb eller på jobbet.

Kunsten at holde kæft lydbog er også gavnende for politisk arbejde eller en jobsamtale. Man kan lære at forbedre sin kommunikation i hverdagen med dette værk. Hvis man er interesseret i disse kundskaber, kan man med fordel lytte til Kunsten at holde kæft lydbog gratis.

Bogen Kunsten at holde kæft –og andre strategier til at overbevise med ord bruger specifikke cases, som hjælper læseren med at forklare hvordan man kan forbedre sine kommunikative evner. I Kunsten at holde kæft –og andre strategier til at overbevise med ord lydbog hører man om alt fra hvordan man forbereder sig til en jobsamtale, argumentation og konfliktløsning. Man kan med fordel lytte til den motiverende bog gratis.

Om forfatteren: Kaare Thomsen

Kaare Thomsen er en dansk ekspert inden for professionel kommunikation, og han har benyttet sin ekspertise til at skrive adskillelige bøger. Kaare Thomsen holder foredrag om alt fra forhandlingsteknik og samtaleteknik til retorik. Han hjælper både ledere samt medarbejdere med at forhandle bedre og hvordan de kan løse konflikter mere effektivt.

Kaare Thomsen er også en iværksætter. Han har nemlig grundlagt Gottleben. Gottleben er en virksomhed som hjælper med forskningsbaseret retorik, forhandling samt psykologi i erhvervslivet. Virksomheden har udført disse opgaver i over 20 år, og de derfor meget erfarne inden for denne sektor.

Ud over foredrag, så kan man deltage i hans undervisning. Undervisningen finder sted i form af en workshop eller et kursus. Man kan også få hans skrevne selvhjælpsbøger, eksempelvis Kunsten at holde kæft –og andre strategier til at overbevise med ord eller Skriv godt –effektiv skriftlig kommunikation. Disse værker kan man lytte til som lydbog gratis.