Lydbøger » Kunsten at lytte til andre

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kunsten at lytte til andre Lydbog

4.3/5

Forfatter: Kate Murphy

lydbog og e-bog

Introduktion

Hver dag lytter vi til vores omgangskreds, men hører vi egentlig helt efter? Til trods for vi lever i en moderne og digitaliseret verden, hvor det altid er nemt at lytte til hinanden, sker det sjældent, at vi faktisk hører efter. Du kender det sikkert selv, når folk ikke hører efter dig. Når andre ikke lytter til dig, eller hører hvad du siger, kan du nemt bare trække dig tilbage i dig selv og isolere dig fra resten.

Kunsten at lytte til andre er en opsigtsvækkende fortælling om, hvordan vi alle kan blive bedre til at lytte til hinanden. For i det 21. århundrede er det endnu mere vigtigt, at vi ikke blot lytter til, hvad folk siger, men også hører efter hvad folk siger. 

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 7 timer

Kunsten at lytte til andre: Handling

Kunsten at lytte til andre lydbog er bogen, som langt de fleste individer har brug for. I en verden der bliver mere og mere selvcentreret, er det vigtigt at få viden om, hvordan du lytter til dine medmennesker, og ikke bare venter på, at det bliver din tur til at bidrage til samtalen.

I Kunsten at lytte til andre lydbog gratis har forfatteren Kate Murphy kigget nærmere på, hvilke mennesker er ekstremt gode til at lytte til andre mennesker. Med udgangspunkt i deres viden og tilgang til at føre en samtale, forsøger Murphy at sammensætte en række ting, som vi altid kan lære at blive bedre til, når vi skal lytte til andre mennesker.

For som Kunsten at lytte til andre lydbog illustrerer, er der voldsom forskel på samtaler, hvor du for alvor er blevet taget alvorlig i modsætning til samtaler, hvor du blot er blevet føjet og talt efter for at komme videre i programmet.

De forskellige kapitler tager fat på mange emner, der alle sammen er til distraktion og forhindring for, hvordan vi bedst muligt kan lytte til andre. Kunsten at lytte til andre lydbog gratis tager blandt andet fat på, hvordan vi oftest formår at vende samtalens fokus tilbage på os selv i modsætning til bare at lytte efter.

Kunsten at lytte til andre lydbog er måske en af vor tids vigtigste bøger. I en verden der bliver mere og mere egocentrisk er bogen central og kerneviden for personer, som dagligt har behov for at være i stand til at lytte til andre.

Om forfatteren: Kate Murphy

Kunsten at lytte til andre er første bog fra Kate Murphy, som indtil nu er blevet oversat til dansk. Men det er til gengæld også en bog, som mange bør læse og blive klogere af. For i den moderne verden lever vi i en tid, hvor vi isolerer os mere og mere til trods for de mange hjælpemidler, der er til at skabe kontakt til hinanden. 

Kunsten at lytte til andre er baseret på mange forskellige samtaler med personer, der til dagligt ikke gør andet end at lytte til andre. Det er personer, der arbejder som alt lige fra bartender, præst, CIA-agent eller sågar bare en ganske habil sælger. Gennem de mange interviews har Kate Murphy fundet frem til kernen i, hvad der kan gøre enhver til en bedre lytter, som hun fremlægger i Kunsten at lytte til andre.