Lydbøger » Kvæler

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kvæler Lydbog

4.9/5

Forfatter: Kim Faber & Janni Pedersen

lydbog og e-bog

Introduktion

I Kvæler møder man Martin Junckersen, som er vendt tilbage til København, efter at have været i eksil i Sandsted. Men det er ikke alt der kører for ham. Han står midt i en skilsmisse, helbredet er ikke hvad det har været, og han er flyttet ind i en lille lejebolig.

På Amager Fælled bliver en ung kvinde fundet myrdet. Hendes lig er halvnøgent, skændet og har tydelige indikatorer på, at hun er blevet kvalt. Tøjet ligger fint ved siden af hende, foldet sammen. Der er umiddelbart ingen spor politiet kan gå ud fra, da der heller ingen DNA er fundet. Men Juncker er optimistisk. Han har nemlig flere år tidligere haft en sag som lignede denne, dog uden at finde en gerningsman. Hvis du vil høre mere, kan du lytte til Kvæler lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 58 minutter

Kvæler: Handling

Efter Martin Junckersen er vendt tilbage, skal han tilbage til sin makker Signe Kristiansen. De skal sammen efterforske mordet på den unge kvinde, men det bliver langt fra en nem sag. Mens de arbejder på den besværlige sag, så er der også hændelser i deres privatliv som påvirker dem. Signe skal nemlig arbejde sammen med en kollega som tidligere har voldtaget hende, men det er der ingen der ved.

Til at starte med efterforsker de forskellige mord. Martin skal efterforske drabet på den unge kvinde, mens Signe er sat på en sag om en dræbt nynazist. De viser sig dog, at der er sammenfald mellem de 2 sager, og Signe er nu med på efterforskningen. Snart bliver der begået flere drab på kvinder, som alle er blevet kvalt. De er presset på tid, og sagens besværlighed påvirker dem både fysisk og psykisk. De knokler for at prøve at finde hoved og hale i sagen, og de er opsatte på at finde frem til morderen; inden han slår til igen.

Kvæler er en intens bog, med en masse spænding og et skarpt plot. Alle detaljerne er på plads i denne bog, og der er sammenhæng i alt der står. Hvis du er til en nervepirrende krimi, så er Kvæler helt sikkert noget for dig. Det er garanteret at man sidder helt på kanten af stolen hele vejen igennem, og man har også svært ved at lægge bogen fra sig, når først men er begyndt.
Hivs du vil høre mere, kan du lytte til Kvæler lydbog.

Om forfatteren: Kim Faber & Janni Pedersen

Forfatterne bag Kvæler er Kim Faber og Janni Pedersen. De har sammen skrevet Juncker-serien, hvor man følger Martin Junckersen. Kim Faber og Janni Pedersen er et ægtepar, og de har valgt at skrive denne serie sammen.

Janni Pedersen er journalist, og navnet lyder måske bekendt. Hun er kendt fra blandt andet TV 2 News, og derudover har hun været vært på Go’ Morgen Danmark. Kim Faber udgav sin første bog i 2000, og Janni Pedersen i 2019 med det første bind i Juncker-serien, Vinterland.

Du kan lytte til Kvæler gratis, og høre hvordan de 2 formår at skrive en fremragende krimi sammen. For at høre mere om deres fælles værker, kan du lytte til Kvæler lydbog.