Lydbøger » Kvartvejs

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kvartvejs Lydbog

4.5/5

Forfatter: Mette Bratlann

lydbog og e-bog

Introduktion

Stort set alle kender til midtvejskrisen, men det er de færreste, der har hørt om Kvartvejs-krisen. Det er præcis, hvad Kvartvejs handler om. Det er det tidspunkt i livet, hvor du endnu ikke helt kan finde ud af, hvilken kasse du skal tjekke af, når du skal udfylde vigtige dokumenter. Er du klar til at være en voksen, eller bliver du fastholdt i den forvoksede barndom lidt endnu.

Kvartvejs tager fat på mange af de valg i livet, som kan være utroligt svære at skulle tage stilling til. For selvom du betragter dig selv som voksen i flere sammenhænge, vil tvivlen altid nage i baggrunden for, om det nu er det rette valg i sidste ende.

Informationer:

Oplæser: Mette Bratlann
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 18 minutter

Kvartvejs: Handling

Kvartvejs lydbog er bogen til dig, som har svært ved at gå over den bro, som fører direkte ind i voksenlivet, og for alvor lader barndommen blive i fortiden. Det er en guide til at føre dig på den rette sti, når du føler, at du er ved at fare vild på vej til at blive voksen. Kvartvejs lydbog gratis er den guide, du har brug for, når livet tager en drejning, som du hverken var klar til eller så komme.

Det er en hjælpende hånd, som skal hjælpe dig til at blive rigtig glad, selvom du ikke føler det helt ind i knoglerne endnu. Når du står overfor en masse valg, som du i første omgang er meget sikker på, men når det kommer til at træffe valget for alvor, sniger tvivlen sig alligevel ind på dig.

Det er den korte beskrivelse af, hvordan det kan føles at have en eksistentiel krise Kvartvejs gennem livet. Dertil er Kvartvejs lydbog hjælpen, som du længe har haft brug for, uden du vidste det. På dette tidspunkt i dit liv, kan der være mange ting, der får dig til at tvivle. Det kan være din uddannelse. Måske er det dit arbejde, der går dig lidt på. Måske er det forholdet til din familie. Eller måske er det dit kærlighedsliv, som får dig til at stille en masse spørgsmålstegn.

Kvartvejs lydbog gratis er bogen til dig, som føler dig konstant bagud med alt og alle. Bogen er inddelt i fire dele. På den måde kan du altid finde hjælp til de emner, som du føler, volder dig mest problemer lige her og nu. Uanset om det er dit arbejdsliv, dit kærlighedsliv, forholdet til dine forældre eller spørgsmål om din egen identitet.

Om forfatteren: Mette Bratlann

Kvartvejs lydbog er skrevet af forfatter og psykolog, Mette Bratlann, som i flere år har fokuseret sit arbejde på kvartvejskrisen og de problemer og tvivl, som denne kan medføre i livet. Det har fået hende til at skrive Kvartvejs med håbet om, at alle i samme situation vil indse, at det ikke er ualmindeligt at blive ramt af den slags følelser, når man går fra et punkt i livet til et andet.

For Bratlann handler det om at overbevise så mange som muligt om, at svære valg er en del af livet, som du ikke kan undgå, men du kan få hjælp til at håndtere dem. På den måde bliver det forhåbentligt også lettere at leve med de svære valg fra dag til dag.