Lydbøger » Kvinde set fra ryggen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kvinde set fra ryggen Lydbog

4.3/5

Forfatter: Jesper Wung-Sung

lydbog og e-bog

Introduktion

Jesper Wung-Sung har med Kvinde set fra ryggen skabt en historie, der begynder i 1890. Vi bliver introduceret til en mand, der er kommet hjem fra sommerbesøg i Stubbekøbing. Han er dog ikke alene, for med sig har han en malerkollega, som mandens lillesøster, Ida, hurtigt får et godt øje til. Lyt til Kvinde set fra ryggen lydbog og hør om, hvordan de to unge mennesker hurtigt får kærligheden til at blomstre mellem sig.

Inden sommeren er omme, så bliver de to unge forlovet, men selvom kærligheden blomstrer, så er der uro inden for egne rækker. Begge familier forsøger nemlig at modsætte sig forlovelsen. Lyt til Kvinde set fra ryggen lydbog gratis og se, hvordan det udspiller sig.

Informationer:

Oplæser: Helene Egelund
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 47 minutter

Kvinde set fra ryggen: Handling

Da Kvinde set fra ryggen af Jesper Wung-Sung indledes, er året 1890. Det fortælles i Kvinde set fra ryggen lydbog, at Idas storebror lige er kommet hjem fra et sommerbesøg i Stubbekøbing, men han er ikke alene. Med sig har han nemlig en malerkollega, som det beskrives i Kvinde set fra ryggen lydbog, at Ida hurtigt får et godt øje til.

Lyt til Kvinde set fra ryggen lydbog gratis og hør om, hvordan Ida og den unge maler ved navn Vilhelm for første gang bliver introduceret til hinanden. Derefter går der ikke længe, før det bliver tydeligt i Kvinde set fra ryggen, at de to unge mennesker er glade for hinanden. Lyt til Kvinde set fra ryggen lydbog gratis og hør om, hvordan Ida og Vilhelm bliver forlovet, inden sommeren er omme.

Alt er dog ikke fryd og gammen i Kvinde set fra ryggen, for Idas mor forsøger adskillige gange at modsætte sig de to unge menneskers forhold. Selvom moderen endda bliver indlagt på Oringe Sindssygehospital, forhindrer det hende ifølge Kvinde set fra ryggen lydbog ikke i at forsøge at forpurre forholdet.

I Vilhelms familie er der også problemer, for moderen Frederikke føler ifølge Kvinde set fra ryggen, at Ida er en forhindring for sønnens malerkarriere.

Få mulighed for at give dig i kast med Kvinde set fra ryggen lydbog og find ud af, om kærligheden sejrer, eller om den må briste under presset fra begge familier. Kvinde set fra ryggen er en spændende fortælling om det at være ung, forelsket og må kæmpe for det, som man oprigtigt ønsker.

Om forfatteren: Jesper Wung-Sung

Den danske forfatter og foredragsholder ved navn Jesper Wung-Sung står bag Kvinde set fra ryggen. Det er dog ikke den eneste udgivelse, som Jesper Wung-Sung har på CV’et, for han modtog De Gyldne Laurbær i 2017 for slægtsromanen ved navn ”En anden gren”. Han debuterede med værket ”To ryk og en aflevering”, for hvilken han modtog Bogforums debutantpris. Dette værk blev også senere filmatiseret.

I 2021 har Jesper Wung-Sung mere end 40 udgivelser bag sig. Disse bøger sælges blandt andet i Tyskland, Frankrig, Holland, Italien, Rusland, Sverige, Serbien og USA. Dette vidner om, at forfatterens bøger er populære i ind- og udland.