Lydbøger » Kvinden der samlede verden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kvinden der samlede verden Lydbog

4.4/5

Forfatter: Eva Tind

lydbog og e-bog

Introduktion

Kvinden der samlede verden er en enestående fortælling om en enkelt kvinde, som målrettet gik efter sin drømme på både arbejdsfronten og i privatlivet. Marie Hammer var overbevist om, at hun kunne få det bedste fra begge verdener, og hun lod ikke sin drøm om en familie stå i vejen for sine professionelle drømme. På samme måde lod hun heller ikke sit hårde arbejde stå i vejen for drømmen om at få mand og børn.

Kvinden der samlede verden er en imponerende fortælling om en kvinde, der levede for næsten et årti siden, og hvordan hun gik mod strømmen og arbejdede ganske alene for at bevise sine teorier, som senere skulle ende med at ændre hele verden.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 3 minutter

Kvinden der samlede verden: Handling

Kvinden der samlede verden lydbog er historien om Marie Hammer. Selvom hun ikke var klar over det i sine unge år, ville hun ende med at blive en af de mest betydningsfulde kvinder inden for videnskaben i det 20. århundrede. Marie Hammer arbejde som zoolog, og brugte lidt over 40 år på at rejse hele jorden rundt med blikket og mål for en ting. Som historien i Kvinden der samlede verden lydbog gratis fortæller, var det hendes ambition og karrieremål at bevise, hvordan verdens store kontinenter i sin tid havde været forenet til et stort kontinent.

Mens hun rejste jorden rundt mere end en gang, drømte hun også om at stifte sin egen familie, og modsat mange andre kvinder fra sin tid, havde hun aldrig intentioner om at droppe sin karriere til fordel for sin familie. Hendes mand skulle ikke blive en forhindring for hendes forskning i Kvinden der samlede verden lydbog.

Marie Hammer blev også den første kvinde til at deltage på den syvende Thule-ekspedition med Knud Rasmussen tilbage i 1932. Efterfølgende rejste hun flere gange rundt i verden for at forske, hvilket hun gjorde helt og aldeles for egne midler.

Kvinden der samlede verden lydbog gratis er ikke kun en inspirerende fortælling om en kvinde, der gik mod samfundets holdning til hende, men også en vigtig fortælling om, at man kan hvad man vil. Det er lige meget, om man har fire små børn løbende om anklerne på sig, du kan sagtens skrive din doktordisputats uden nogen løn hjemme i dit køkken, præcis ligesom Marie Hammer gjorde.

Alt imens hun stadig indtegnede sig nye rejseruter til sin forskning, der tog 30 år før den ændrede verdenshistorien i Kvinden der samlede verden lydbog.

Om forfatteren: Eva Tind

Med Kvinden der samlede verden har Eva Tind skrevet en vigtig og historisk roman om en af Danmarks vigtigste kvinder fra sin tid. Det er blevet til et drama med stærke psykologiske aspekter, som beviser, at selvom man har evnerne og modet til at forene hele verden, så har det altid sin pris i privaten.

Tidligere har Eva Tind skrevet bogen Astas skygge, men med Kvinden der samlede verden har hun for alvor skabt en enestående historie om en videnskabskvinde, der var desperat efter at sætte sig præg på verdenshistorien. Det er blevet til en historie, som ikke kun forener mennesket med resten af verden, men også med hinanden gennem familie og kærlighed.