Lydbøger » Kvinderne bag vesten

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kvinderne bag vesten Lydbog

4.3/5

Forfatter: Stine Lukowski & Christina Ehrenskjöld

lydbog og e-bog

Introduktion

Kvinderne bag vesten lydbog er en fortælling om de kvinder, der står i skyggen af rockerne. Kvinder, der lever sammen med rockere, men som bliver set som langt mindre værd.

I lydbogen kan du høre seks kvinders fortællinger om et liv i skyggen i det voldsprægede miljø. Kvindernes navne er opdigtet for ikke at sætte deres sikkerhed over styr. Alle fortællingerne er dog virkelige og skildrer det kriminelle miljø, hvor mænd regerer uden hensyntagen til deres kvinder.

Du kan lytte til Kvinderne bag vesten lydbog gratis og høre den indsigtsfulde fortælling. Lydbogen er blevet skabt ud fra grundig research og lange interviews med de seks kvinder.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund, Tina Kruse Andersen, Mille Dinesen, Anette Støvelbæk, Sarah Boberg, Silke Biranell & Josephine Park
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 45 minutter

Kvinderne bag vesten: Handling

Kvinderne i rocker-miljøet bliver set som mændenes ejendom. De er mindre værd end både klubben, dens brødre og motorcykler.

Regitze er en af de kvinder, der fortæller sin historie i Kvinderne bag vesten lydbog. Hun fortæller om, hvordan hun en dag måtte tænke en ekstra gang over det liv, hun levede. Hun så nemlig sin søn tage kvælertag på sin datter uden nogen synderlig grund.

Regitzes søn var opvokset i miljøet og havde set sin far tage kvælertag på sin mor mange gange. Derfor var det ikke unaturligt, at sønnen nu gjorde det samme mod sin lillesøster, der var mindre værd, bare fordi hun var en pige.

Efter episoden gik det op for Regitze, at hun blev nødt til at forlade sin mand, hvis hendes børn ikke skulle leve det samme liv, som hun havde gjort.

I Kvinderne bag vesten lydbog vil du høre historier som Regitzes. Fortællingerne er ærlige og skildrer det barske miljø, hvor broderskab, frihed og motorcykler bliver hyldet. Kvinderne derimod er blot til for at tilfredsstille deres mænd og indordne sig.

I lydbogen får du et kig ind i den lukkede og for mange ukendte rockerverden. Hvis du også synes, det lyder spændende, kan du lytte til Kvinderne bag vesten lydbog gratis.

Om forfatteren: Stine Lukowski & Christina Ehrenskjöld

Kvinderne bag vesten er skrevet i samarbejde mellem socialrådgiver og krimolog Stine Lukowski og journalist Christina Ehrenskjöld.

Stine Lukowski har tidligere skrevet bogen Rockere og bandemedlemmer i Danmark. Christina Ehrenskjöld har også en baggrund som forfatter, hvor hun har skrevet bogen At afsløre en morder.

Deres samarbejde har medvirket til en indsigtsfuld og gennemarbejdet fortælling i Kvinderne bag vesten, hvor kvinderne i rockermiljøerne endelig får en stemme.