Lydbøger » Låst

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Låst Lydbog

4.3/5

Forfatter: Anne Mette Kirk

lydbog og e-bog

Introduktion

I Låst af Anne Mette Kirk er der tale om en historie fyldt med drama. Det er tidlig morgen i København, og personalet på en af natklubberne er begyndt at rydde op efter nattens fest. Det er her, at de finder en unge kvinde ved navn Clara i en pøl af blod på et af toiletterne. I begyndelsen af Låst lydbog er hun stadig i live, men også kun lige.

Mens den forslåede Clara kæmper for sit liv på hospitalet, har hendes omgangskreds travlt med at holde deres sti ren. Vil efterforskeren Marc Abildgaard nå at opklare sagen, inden de involverede får slettes deres spor, og overlever Clara i Låst?

Lyt til Låst lydbog gratis og følg den spændende fortælling.

Informationer:

Oplæser: Cecilie Fabricius
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 9 minutter

Låst: Handling

I Låst bliver vi som læser taget med ind i en historie en tidlig morgen i København. I løbet af natten og de tidlige morgentimer, er der i Låst sket noget voldsomt. Nu findes den unge kvinde Clara i en pøl af sit eget blod. Hun er blot 24 år gammel, og hun findes på toilettet på en natklub, som hun besøgte om natten. Clara bløder kraftigt fra hovedet, men hun er stadig i live.

Mens Clara befinder sig på Rigshospitalet, hvor hun kæmper for sit liv, ender sagen hurtigt på Marc Abildgaards skrivebord. Han arbejder som politiassistent, og der går ikke længe i Låst lydbog, inden Marc Abildgaard bliver overbevist om, at der er sket en forbrydelse. Det fortælles nemlig i Låst lydbog, at skaderne er for voldsomme til at kunne være et tilfælde.

Selvom Claras festlige aften ender tragisk, har hendes omgangskreds fokus på at holde deres egen sti ren og ikke blive indblandet i sagen. Derefter begynder Abildgaard nu at grave sig dybere ned i sagen, som vi følger i Låst, og går målrettet efter at finde den eller de personer, der så målrettet havde udset Clara som et offer.

Lyt til Låst lydbog gratis og følg den spændende fortælling om et mord på en natklub. Låst er dog også en fortælling venskaber, løgne og sandheden. Claras historie endte som et offer den skæbnesvangre nat, men hvad gemmer de andre i hendes omkreds på? Lyt til Låst lydbog gratis og følg i de pinefulde historier og mørke hemmeligheder, som personerne i Låst hver især gemmer på.

Om forfatteren: Anne Mette Kirk

Det er forfatter Anne Mette Kirk, der står bag værket Låst. Mange personer kender hende dog bedst som TV-journalist, hvor hun blandt andet var ansat hos TV 2 Nyhederne i 8 år, og tidligere kommunikationsrådgiver for det danske kongehus. Et at have fået et tilbud fra et forslag, sagde hun dog sit job op og blev forfatter på fuld tid.

Anne Mette Kirks forfatterskab tæller også titler som Knust og mor til Osvald, der kom ind på flere bestsellerlister. I dette værk er der tale om den personlige fortælling om at være mor til en dreng, der er født med infantil autisme.