Lydbøger » Lady Cassandras valg

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Lady Cassandras valg Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lisa Kleypas

lydbog og e-bog

Introduktion

Kærlighedsromanen Lady Cassandras valg er skrevet af den amerikanske forfatter Lisa Kleypas. Denne roman er sjette værk inden for serien om Ravenel.

Værket følger Tom Severin, der arbejder inden for jernbaneindustrien. Han er en velhavende mand, som har et liv mange drømmer om. Der er dog én ting han ikke har, og det er en kone. Indtil han en dag møder lady Cassandra Ravenel. Han falder for den smukke kvinde, som også synes godt om ham. Der er dog en ting i vejen, og at blive gift er yderst usandsynligt. Hun har nemlig et krav, som han ikke kan opfylde.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 47 minutter

Lady Cassandras valg: Handling

Den amerikanske forfatter Lisa Kleypas roman ved titlen Lady Cassandras valg er sjette bind i serien om Ravenel. Ved at læse Lady Cassandras valg er man som læser garanteret en historisk samt romantisk læseoplevelse, der kombinerer både følelser, relationer samt begivenhedsrige liv. Lyt i dag til Lady Cassandras valg lydbog gratis.

I romanen Lady Cassandras valg introduceres man til Tom Severin. I Lady Cassandras valg lydbog hører man, at Tom Severin arbejder inden for jernbaneindustrien. Tom er meget magtfuld inden for sit felt, og han er derfor også velhavende.

Man hører i Lady Cassandras valg lydbog, at Tom har alt hvad en mand kunne ønske sig. Alt bortset fra én essentiel ting. Han har nemlig ikke kærlighed, og alt hvad han mangler for at have al rigdom i verden er en kone. Om han faktisk finder en kvinde der vil giftes med ham, kan man få svaret på i Lady Cassandras valg lydbog gratis.

I Lady Cassandras valg lydbog hører man, at Tom får øje på en kvinde. Kvinden er lady Cassandra Ravenel, og hun er en yderst intelligent samt smuk kvinde. I det sekund han så hende vidste han, at han ville have hende som sin kommende kone. Og Cassandra synes faktisk også om Tom. Der er dog et problem, der står i vejen for deres eventuelle ægteskab.

Cassandra vil gerne gifte sig med en mand, som også vil elske hende lige så højt som hun elsker ham. Og Tom kan ikke give hende dette, da han ikke har evnen til at elske som hende.

En uventet katastrofe er dog i vente.

Om forfatteren: Lisa Kleypas

Lisa Kleypas er født i USA i første halvdel af 1960’erne, og hun er en velkendt forfatter. Lisa Kleypas har formået at skrive adskillige romaner, hvor flere har vundet vejen frem mod den internationale litterære scene. Blandt andet har hendes værker også modtaget diverse nomineringer samt priser, og hun har skrevet bøger der er bestsellere i adskillige lande.

Forfatterskabet af Lisa Kleypas består af historiske samt romantiske romaner. De har alle noget til fælles, nemlig at de formår at fange læseren i et vidunderligt univers, som man ikke gider forlade. Forfatteren har det nemlig med at skrive på en meget specifik måde, der formår at fortrylle læseren ind i en idyllisk fortælling.

Lisa har desuden deltaget i diverse skønhedskonkurrencer i 1980’erne. Hun har eksempelvis vundet prisen som Miss Massachusetts, og året efter vandt hun Miss America skønhedskonkurrencen.