Lydbøger » Lær at lindre ubehag og smerte

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lær at lindre ubehag og smerte Lydbog

4.1/5

Forfatter: Bobby Zachariae

lydbog og e-bog

Introduktion

Den faglitterære roman Lær at lindre ubehag og smerte er skrevet af Bobby Zachariae. Bobby Zachariae er en dansk psykolog, underviser samt forsker, som har undervist på eksempelvis Harvard University samt skrevet adskillige værker omkring menneskets psyke. Denne bog omhandler noget af hans forskning inden for dette felt.

I værket giver forfatteren en lærerig læseoplevelse, som læseren kan få stor gavn af gennem livets stressende øjeblikke. Her er eksempelvis tricks til at tackle svære følelsesmæssige situationer eller begivenheder, og hvordan man bedst muligt kan håndtere stressfyldte situationer.

Der bliver i Lær at lindre ubehag og smerte lydbog givet en indsigt i, hvordan ens psyke faktisk har en stor indflydelse på ens fysiske tilstand. Blot ved at koncentrere sig på sin krops reaktion under vanskelige situationer, kan man forbedre ens psykiske tilstand.

Informationer:

Oplæser: Bobby Zachariae
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 45 minutter

Lær at lindre ubehag og smerte: Handling

Romanen Lær at lindre ubehag og smerte er skrevet af den danske psykolog samt forsker ved navnet Bobby Zachariae. Han giver i bogen Lær at lindre ubehag og smerte læseren vigtige redskaber, som kan benyttes af enhver gennem psykisk udfordrende tider. Både i form af stress af sit job, men også i form af ængstelighed. Lær at lindre ubehag og smerte lydbog findes, og man kan lytte til Lær at lindre ubehag og smerte lydbog gratis.

I Lær at lindre ubehag og smerte får man nogle vigtige informationer omkring menneskets psyke, som er fortalt af en dansk psykologs forskning inden for dette felt. Forskning som han har undervist samt præsenteret for diverse studerende og forskere, blandt andet for Harvard University. Hvis man gerne vil høre mere om disse indflydelsesrige samt lærerige informationer, kan man lytte til Lær at lindre ubehag og smerte lydbog gratis.

Ved at lytte til Lær at lindre ubehag og smerte lydbog får man en vigtig gennemgang af menneskets psyke. Man lærer eksempelvis at ens psyke, såsom følelser samt ideer, faktisk har en forbindelse til vores fysik samt nogle processorer i kroppen.

Eksempelvis lærer man i dette værk, at man kan lægge mærke til kropslige tegn i stressende samt vanskelige situationer, og få sat en stopper for dem. Ved at modvirke disse fysisk negative følger af stress samt negativitet, kan det faktisk have en positiv effekt på mentaliteten.

Hvis man gerne vil lære mere om ens psyke, og hvordan man bedst håndterer vanskelige situationer, kan man derfor lytte til Lær at lindre ubehag og smerte lydbog.

Om forfatteren: Bobby Zachariae

Bobby Zachariae er født i midten af 1950’erne, og han er en dansk ekspert inden for forskning af menneskets psyke samt psykiske tilstand. Bobby Zachariae er en uddannet psykolog, men han er også en forsker inden for menneskets psyke samt sundhed. Bobby Zachariaes forskning i psykologiens verden har præget hans forfatterskab.

Forfatteren har skrevet diverse faglitterære bøger, som ikke kun har nået sig god vej frem i Danmark, men også i udlandet. I udlandet har han også undervist i psykologi, blandt andet har han været en undervisende gæst hos Harvard University.

Bobby Zachariae har sit speciale inden for sundhedspsykologi, men han beskæftiger sig også med stress, hypnose samt psykosocial kræftforskning.