Lydbøger » Lær at præstere når du skal

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lær at præstere når du skal Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Robl

lydbog og e-bog

Introduktion

Lær at præstere når du skal er bogen til dig, der gerne vil blive bedre til at bevare overblikket i pressede situationer, hvor du skal præstere, så du kan få løst den pågældende opgave, som det forventes af dig. Lær at præstere når du skal er skrevet af Lars Robl, der har flere års erfaring som psykolog og ikke mindst som jægersoldat, der har givet ham en skarp indsigt i, hvad der kan kræves af folk i pressede situationer, og hvordan man bedst skal håndtere disse.

Listen af folk han har hjulpet til tops i hver deres fag, vokser for hvert år, og nu kan du drage fordel af hans mange guldkorn.

Informationer:

Oplæser: Lars Bom
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 52 minutter

Lær at præstere når du skal: Handling

Lær at præstere når du skal lydbog er bogen til dig, der har behov for lidt ekstra hjælp og forståelse for, hvad du kan gøre anderledes for at komme helt i mål med dine projekter. Ofte kan mange opleve det for overvældende, når opgaverne vælter ind, og du gerne vil løse dem alle sammen på én gang. Det er i situationer som disse, hvor hjernen tager forskud på næste opgave hele tiden og så igen, at Lær at præstere når du skal lydbog gratis kan komme dig til gode, så du holder fokus og kommer i mål med alle opgaver.

Lars Robl tager læseren med bag scenen og de mange store præstationer fra store navne i hele verden, og hvordan han hjalp disse personligheder med at opnå deres mål i mange forskellige scenarier. Med Lær at præstere når du skal lydbog kommer du til at kunne forstå, hvor meget det kan kræves af den enkelte person, når du først og fremmest skal overvinde din egen indre modstand, før du kan overkomme alle andre større forhindringer, der spærrer vejen for, at du kan nå dit mål og den succes, du drømmer om.

Lær at præstere når du skal lydbog tager fat på flere aspekter af din tilgang til at komme i mål. For det handler ikke kun om de fysiske udfordringer, det handler også om de mentale. Med flere års erfaring fra Jægerkorpset kan Lars Robl dele ud af sine mest prominente historier og de mennesker, han har hjulpet i tidens løb. Lær at præstere når du skal lydbog er bogen til dig, der ikke er bange for at blive ved med at kæmpe, for at komme om på den anden side af en truende fiasko.

Om forfatteren: Lars Robl

Lars Robl har flere års erfaring som psykolog fra pressede situationer, som han nu folder ud i Lær at præstere når du skal til fordel for alle læsere. Robl har selv været i mange forskellige pressede situationer i sin tid i jægerkorpset, som han senere har transformeret til vejledning og råd til andre professionelle for, at de kan yde deres bedste.

Det gælder ledere i store virksomheder, der skal holde fokus på guldet, når diskussioner haster afsted. Men det gælder også store atleter, der kan komme ud for overraskende og pressede situationer, som da landsholdet måtte se til, da en af deres egne faldt om på banen, hvilket også nævnes i Lær at præstere når du skal.