Lydbøger » Laksetrappen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Laksetrappen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Allan Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste danskere kender Allan Olsen fra underholdningsindustrien, men det er kun halvdelen af Allan Olsens personlighed, som nu bliver skildret i Laksetrappen. Laksetrappen er den opfølgende bog til den første erindringsbog, som Allan Olsen skrev i Tilfældigt strejfet. Hvor den første biografi, skrevet af Allan Olsen selv, beskæftigede sig med ungdomsårerne, tager Laksetrappen fat på den Allan Olsen, som langt de fleste kender.

Laksetrappen fortæller om det liv Allan Olsen kæmpede sig efter i underholdningsbranchen. Laksetrappen er en personlig og ærlig fortælling om et liv, der ikke har været uden prøvelser, hvilket Allan Olsen skildrer med rørende tilbageblik på sit liv.

Informationer:

Oplæser: Lars Attermann
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 11 timer og 13 minutter

Laksetrappen: Handling

Laksetrappen lydbog fortsætter, hvor Tilfældigt strejfet slap tilbage i 2015 efter sin debut. Det var en debut, som Allan Olsen modtog stor ros for, hvilket må siges at have givet ham mod til at skrive efterfølgeren med Laksetrappen.

Laksetrappen springer videre til Allan Olsens voksne liv og den musik, som han ikke kan give slip på. Navnet Laksetrappen kommer fra den hjælpefunktion, en rigtig laksetrappe har. Det er det hjælpemiddel, der hjælper fisk til at overkomme forhindringer og kunne svømme videre i vandet. Især hvis man har stædige planer om at bryde strømme og svømme modsat alle andre. Det er en beskrivelse, der må siges at passe ganske fint på den måde, Allan Olsen valgte at forme sit liv, hvilket han bevidner i Laksetrappen lydbog gratis.

Læseren bliver taget med på sidelinjen af de mange år i Laksetrappen lydbog, hvor Allan Olsen måtte tage ved lære som værtshussanger, og alle de problemer og forhindringer han måtte kæmpe sig om på den anden side af for at få en fod indenfor i musikindustrien. I Laksetrappen lydbog bliver læseren også taget med på rejsen og udfordringen ved at etablere et professionelt liv i underholdningsindustrien, som ikke blot skulle være en engangsforestilling.

Laksetrappen lydbog gratis er Allan Olsens personlige historie, og derfor er den selvfølgelig også pakket med smukke anekdoter og overraskende indblik i et liv som entertainer. Ikke mindst når det er stykket sammen med tilbageblik på et privatliv, som uden tvivl er blevet berørt af mange af oplevelserne.

Om forfatteren: Allan Olsen

Allan Olsen har efterhånden sat sit præg på biografi-romanen med hele fire biografier, som han selv har forfattet. Dog er det Tilfældigt strejfet, som har fået mest ros. Hvilket nok hænger sammen med den ærlighed og personlighed, som Allan Olsen har sneget ind mellem siderne. Det samme gør sig gældende for Laksetrappen, som er en forlængelse af Tilfældigt strejfet.

Foruden en karriere i musikindustrien har Allan Olsen også medvirket i en hel del film og TV, hvoraf nogle af de mere kendte titler er Midt om natten fra 1984. I starten af 2000’erne medvirkede han i en række børne- og ungdomsfilm, hvorefter han tilsyneladende har trukket sig fra filmindustrien til fordel for musikken.