Lydbøger » Lalandia

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Lalandia Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jens Vilstrup

lydbog og e-bog

Introduktion

Lalandia er blevet karakteriseret som en ”global arbejderroman”. Samtidsromanen er skrevet af den danske journalist og forfatter Jens Vilstrup, der i 2014 for alvor slog igennem med romanen Opland. Lalandia lydbog er en helt ny roman fra den danske forfatter. Hovedhistorien handler om brødrene Tom og Nick, der på én gang hader og elsker hinanden. Nick er ikke Toms biologiske bror men en plejebror.

Den nye familiekonstellation skaber et hav af spørgsmål i den unge Tom. For hvorfor skal Nick overhovedet være en del af hans familie? Er det for at redde den skræntende økonomi? Eller er det for at redde forældrenes ægteskab? Langsom kommer de to drenge tættere på hinanden, men da Nick en dag forsvinder, må Tom ud på en rejse for at finde ham. Du kan få fat i Lalandia lydbog gratis ved at læse videre her på siden.

Informationer:

Oplæser: Ken Vedsegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 59 minutter

Lalandia: Handling

I Lalandia møder vi den unge Tom. Sammen med sine forældre flytter han til Lolland (Lalandia er den latinske betegnelse for Lolland) for at søge lykken på landet. Tom er dog ikke vild med at flytte. Og han er især ikke vild med at få en ny plejebror. Den nye bror, Nick, viser sig at være Toms modsætning. Det slår gnister mellem de to unge drenge. Men langsomt begynder de at komme ind under huden og lære hinanden bedre at kende.

Da Nick en dag kommer ud for en ulykke, forsvinder han uden et eneste spor. Det er nu op til Tom at forsøge at redde trådene og finde hoved og hale i Nicks forsvinding. Denne rejse tager Tom til Thailand, hvor Nick muligvis opholder sig.

Lalandia er en samtidsroman, der breder sig over temaer som familieliv, livet på landet, livet i yderområderne og velstand og fattigdom. Det er en på en og samme tid meget barsk og rørende roman om familiers storhed og fald og om venskaber, had og kærlighed. Bogen er blevet velmodtaget, og i Berlingske fik den fem stjerne og følgende kommentar med på vejen: ”Varm, omsorgsfuld, intelligent og humoristisk”.

Ken Vedsegaard er oplæseren, der har indtalt Lalandia lydbog. Med bogen får du hele 365 siders underholdning, hvilket svarer til godt 10 timers lydbog. Vil du også vide mere om Tom, Nick og deres familie? Lalandia lydbog kan blive din. Det eneste du skal gøre for at lytte til Lalandia lydbog gratis er at følge anvisningerne her på vores side. God fornøjelse!

Om forfatteren: Jens Vilstrup

Jens Vilstrup er en dansk journalist og forfatter. Vilstrup (født 11. april 1964) har skrevet lidt af hvert og givet sig i kast med mange forskellige genrer såsom romaner, faglitteratur, biografier og børnebøger. Vilstrup favner bredt. Som journalist er han kendt og anerkendt for sin arbejde med reportager, der går helt tæt på virkelighedens verden. Han er tidligere redaktør på mandebladet Euroman.

I Lalandia tager Jens Vilstrup munden fuld. Romanen tematiserer emner som familiedrama, den hårfine grænse mellem had og kærlighed og spænding. Vilstrup fik for alvor sit danske gennembrud med romanen Opland fra 2014, der er en form for selvbiografi.