Lydbøger » Landet under landet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Landet under landet Lydbog

4.3/5

Forfatter: Jesper Nielsen

lydbog og e-bog

Introduktion

For 500 år siden blev Tenochtitlan erobret af udsendte delegationer fra Spanien, der var sendt ud for at skaffe viden, rigdom og magt til det spanske imperium. I dag er ruinerne af denne mægtige by begravet under Mexico City, som beskrevet i Landet under landet lydbog. Forfatterne til Landet under landet vil dog ikke lade denne del af historien blive glemt.

Dette værk bygger på flere års videnskabeligt felt- og forskningsarbejde, der nu er blevet til det, som du kan læse i Landet under landet. Du kan nu lytte til Landet under landet lydbog gratis og høre de fascinerende historier om den mesoamerikanske civilisations højtudviklede kultur og komplekse kultur. Landet under landet lydbog indeholder en historisk fortælling, der er fortalt på spændende vis.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 6 timer og 59 minutter

Landet under landet: Handling

Det er nu omkring 500 år siden, at den aztekiske hovedstad ved navn Tenochtitlan blev erobret af delegationer udsendt af Spanien, og det er dele af fortælling, der er omdrejningspunktet for Landet under landet. I dag findes ruinerne af den storslåede aztekiske hovedstad begravet under Mexico City.

Lyt til Landet under landet lydbog og hør om, at der overalt i dele af Mexico findes ruiner, tempelpyramider og tidligere paladser, hvor enestående rigdomme ligger begravet. Ifølge Landet under landet er der uanede eksempler på, at aztekerriget var en højt udviklet kultur, der skabte grundlaget for den mesoamerikanske civilisation.

Lyt til Landet under landet lydbog gratis og tag med på en rejse, der kommer omkring 7 af de mest berømte ruiner. Du vil undervejs i Landet under landet vil der være historier om, hvordan religionen blev dyrket, og hvordan krigsplaner og handelsnetværk blev udviklet og udført.

Landet under landet fortæller en fascinerende historie om en vigtig del af historien, der bygger på mange års forskning- og feltarbejde. Dette arbejde har blandt anet vist, at der var en stærk kultur i Mexico. Denne kan senere vise sig at være et vigtigt værktøj, hvis man ønsker at forstå fortidens Mexico, som det beskrives i Landet under landet.

Du kan nu give dig i kast med Landet under landet og få del i, hvordan den spanske kolonisering var med til at udrydde store dele af den mesoamerikanske kultur. Traditionerne har længe været tabt, men med Landet under landet har man forsøgt at genoplive og viderefortælle dele af den glemte historie.

Om forfatteren: Jesper Nielsen

Bag værket Landet under landet står Jesper Nielsen. Denne forfatter er mest kendt fra det akademiske miljø, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med opdagelsesrejsende, kolonialisme og etnografisk indsamling. Dette arbejde har ført til udgivelsen af en lang række videnskabelige samt populærvidenskabelige artikler, bøger og andre udgivelser. Han har tidligere også haft fokus på dansk ekspeditionshistorie gennem det 20. århundrede.

Nu henvender han sig dog mere til den brede befolkning med udgivelsen af dette værk, der har til formål at videreformidle informationen mere bredt. Hvis du er mere til lydbøger, så kan du lytte til Landet under landet lydbog gratis.