Lydbøger » Lavendelhaven

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lavendelhaven Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lucinda Riley

lydbog og e-bog

Introduktion

Lucinda Riley har skrevet endnu en uforglemmelig roman om krig og kærlighed, og hvor farlig en kombination disse kan være. Lavendelhaven er en historie om familier og hemmeligheder, og hvad der sker, når de hemmeligheder endelig kommer frem i lyset.

Det er en historie, der strækker sig over flere årtier, og involverer mange personer og deres utallige hemmeligheder, som kommer til at få indflydelse på den unge Emilie i Frankrig. I Lavendelhaven opdager hun nemlig, at hun har arvet hun et chateau, som hun hurtigt opdager er fyldt med alt for mange hemmeligheder. Spørgsmålet er nu, om hun tør lukke op for de hemmeligheder, og hvad de kan gøre ved hendes familie.

Informationer:

Oplæser: Karen Linnebjerg Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 14 timer og 7 minutter

Lavendelhaven: Handling

Lavendelhaven lydbog foregår i to tidslinjer. I den ene halvdel følger vi med den unge Emilie de la Martinière og de opdagelser, hun kommer til at gøre sig. Året skriver 1998 og Emilie må pludselig nærstudere sit kendte liv på den franske riviera. I hvert fald for en kort bemærkning. Da Emilies mor dør, efterlader hun familiens chateau til Emilie. Placeret i Sydfrankrig venter det gamle barndomshjem på, at Emelie skal komme og gå på opdagelse i Lavendelhaven lydbog gratis.

Da Emilie besøger sit barndomshjem igen, indser hun hurtigt, at hun tydeligvis ikke ved alt om sin familie. For gemt rundt omkring i den store villa finder hun flere og flere små spor, der fortæller en helt anden historie i Lavendelhaven lydbog gratis.

Tilbage i 1943 møder vi Constance Carruthers, der er dybt involveret i den aktive modstandsbevægelse. Hun er ikke bange for at gøre sit arbejde, og derfor takker hun ja til chancen for at operere som spion for modbevægelsen. Det betyder, at hun bliver sendt til Paris i Lavendelhaven lydbog. Hendes objektiv er at infiltrere en velstående familie, men der går ikke lang tid, før Constance skal forsøge at navigere mellem et hav af løgne og farligt bedrag.

Tilbage på den franske riviera begynder Emilie stille og roligt at grave fortiden frem, og med den kommer der små bidder af sandheden om hendes familie. Som historien skrider frem i Lavendelhaven lydbog går det op for Emilie, at den store villa kan gemme på meget mere end blot støv.

Om forfatteren: Lucinda Riley

Lucinda Riley betragtes som en af nyere tids største historiefortællere. Hvilket hendes imponerende forfatterkarriere også bevidner om. Hun har solgt eksemplarer over hele verden og er blevet oversat til flere dusin sprog på verdensplan.

Lavendelhaven er en enkeltstående historie om skjulte hemmeligheder og passioneret lidenskab på tværs af årtier. Det er en historie om svigt og tilgivelse af samme, og enhver læser kan ikke undgå at blive rørt af den storslåede historie.

Hvis du stadig har mod på at læse mere af Rileys forfatterskab, kan du straks gå i gang med hendes serie om De syv søstre, eller en af hendes mange enkeltstående romaner i samme stil som Lavendelhaven.