Lydbøger » Lazarus

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lazarus Lydbog

4.6/5

Forfatter: Lars Kepler

lydbog og e-bog

Introduktion

Lazarus er en fangende samt nervepirrende roman, som Lars Kepler har skrevet. Der findes ikke en forfatter ved navnet Lars Kepler, da dette er et pseudonym, som ægteparret Alexandra samt Alexander Ahndoril benytter. Dette værk er syvende bind i en ellers meget international velkendt krimiserie, og man kan med fordel lytte til værket som lydbog gratis.

Man hører igen til kriminalkommissæren Joona Linna. Hun er blevet tilkaldt til en opgave nær Rostock. Denne sag skulle vise sig for at være meget værre end forventet. Få dage før hun fik denne opgave, havde politiet desuden fundet noget meget dystert hjemme ved en mands køkken i Oslo.

Informationer:

Oplæser: Thomas Mørk
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 15 timer og 43 minutter

Lazarus: Handling

Lars Keplers nervepirrende samt dystre roman ved navnet Lazarus, som man for resten kan finde i form af en lydbog, formår at tage læseren med på en rejse ind i et spændende nyt univers, som man ikke vil forlade. Da Lazarus indgår i en serie, så anbefales det at man også læser de andre værker, hvis man gerne vil få det fulde overblik over dette dystre samt mørke univers. Lazarus er det syvende bind i denne serie.

I Lazarus lydbog hører man igen til Joona Linna. Joona Linna er en meget unik specialist inden for efterretningstjenesten, da hun er en eftertragtet samt erfaren kriminalkommissær. I Lazarus lydbog gratis, kan man høre de adskillige farlige sager, som hun har til opgave at løse.

I Lazarus lydbog er læseren placeret i Oslo. Her er der netop dukket en ny sag op for kriminalkommissæren Joona Linna. Hvis man gerne vil høre hvordan det går for hende, kan man lytte til Lazarus lydbog gratis.

Ved at lytte til Lazarus lydbog hører man, at der i en lejlighed i Oslo er blevet fundet en død mand. Politiet ankommer til gerningsstedet, og her gør de sig en dyster opdagelse. I fryseren i køkkenet finder de nemlig humane rester, altså dødt organisk materiale. De vidste ikke, at de havde med en trofæsamler samt gravskænder at gøre.

Et par dage efter fundet af den døde mand og hans fryser, så kontakter en tysk kommissær Joona Linna. Den tyske kommissær har brug for hendes hjælp, da der er en svær mordsag på en campingplads nær Rostock. Denne sag skulle dog vise sig for at være meget værre end forventet. Man kan med fordel lytte til Lazarus lydbog gratis, hvis man vil høre mere om denne mordsag.

Om forfatteren: Lars Kepler

Lars Kepler er forfatteren bag en række krimiromaner, blandt andet romanen Lazarus. Forfatteren er kendt for at skrive nogle ikoniske thriller- og krimiromaner, som har vundet sig god vej frem på den internationale litterære scene. Værkerne er blevet oversat til 40 sprog, og mange bøger er på toplisterne af de bedst sælgende bøger verden over.

Denne forfatter er dog ikke en rigtig person, men Lars Kepler er et pseudonym som to forfattere har opdigtet. Når Lars Kepler bliver angivet som forfatter, er det faktisk Alexander og Alexandra Ahndoril, der er forfatterne bag værket. Ægteparret Alexander og Alexandra Ahndoril fortalte først i 2009, at det var dem benyttede pseudonymet.