Lydbøger » Ledelse og selvforståelse

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Ledelse og selvforståelse Lydbog

4.4/5

Forfatter: The Arbinger Institute

lydbog og e-bog

Introduktion

At blive den gode leder handler om meget mere i disse dage, end det gjorde for halvtreds år siden. Ledelse og selvforståelse er skrevet med henblik på at hjælpe til en selvforståelse for, om man faktisk er egnet til at være leder eller ej. For lysten til at være leder kan alle have, det er et spørgsmål om, evnerne er der til det.

Ledelse og selvforståelse er bogen til dig, der har brug for lidt hjælp til at finde den rette indstilling, hvis du ønsker at gå af leder-vejen. Det er ikke nok at have lysten til at lede, du skal også have evnerne til det, ellers kan enhver kollega se manglen på engagement bag ethvert ord.

Informationer:

Oplæser: Peter Secher Schmidt
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 5 timer og 28 minutter

Ledelse og selvforståelse: Handling

Ledelse og selvforståelse lydbog giver dig et velformuleret psykologisk indblik til, hvad god ledelse skal være. At være leder handler ikke kun om at træffe de rigtige beslutninger på de rette tidspunkter. Det handler også om, at grunden bag enhver beslutning skal være den rette. Det er grunden bag, der er med til at afgøre, om man er en god leder eller ej. Dette er grundstenen i Ledelse og selvforståelse lydbog gratis, som skal hjælpe mange flere ledere med den rette selvindsigt.

Som leder kan du kaste nok så mange penge efter kurser og værktøjer, der skal forsøge at gøre dig til en god leder. Men hvis motivationen bag det hele ikke er med fra start, er det spild af penge lige fra begyndelsen. Langt de fleste medarbejdere vil ikke have svært ved at se forskel på den gode leder, og den leder, der er der for egen vindings skyld. Essensen i Ledelse og selvforståelse lydbog er, hvordan du kommer i kontakt med din personlige forståelse for, hvorfor du gerne vil være en god leder.

Med Ledelse og selvforståelse lydbog får du hjælp til at bevæge dig udenfor felter, du normalt har siddet fast i af sikkerhedsårsager. Du får hjælp til at bevæge dig uden for boksen, og til at tænke ud over dens fire kanter med henblik på at give dig mere empati og respekt til dine medarbejdere.

Ledelse og selvforståelse lydbog gratis er den oplagte bog til enhver leder uanset niveau af lederskab, som gerne ønsker at forbedre sig til fordel for alle involverede.

Om forfatteren: The Arbinger Institute

Ledelse og selvforståelse er ikke udgivet af en enkelt forfatter, men i stedet er det en samlet udgivelse fra The Arbinger Institute. Derfor kan du være sikker på, at enhver tekst i bogen er blevet gennemgået til punkt og prikke for at sikre dig de bedste emner og behandling af samme.

The Arbinger Institute har tidligere udgivet andre bøger i samme retning som Ledelse og selvforståelse. Når du er klar til det, kan du fortsætte din personlige udviklingsrejse med Konfliktens anatomi.

Ledelse og selvforståelse er en nødvendig bog for enhver, der vil i kontakt med sin autentiske leder, og som ikke er bange for en personlig udfordring.