Lydbøger » Ledelse på afveje

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ledelse på afveje Lydbog

4.1/5

Forfatter: Peter Harder & Jep Loft

lydbog og e-bog

Introduktion

Alt for ofte kan arbejdere skrive under på, at grunden til de har valgt at finde andet arbejde har været, at ledelsen ikke fungerede, som den skulle. Ledelse på afveje er tiltænkt som en håndsrækning og guide til at sørge for, at enhver ledelse former sig på bedste vis til alles bedste i enhver virksomhed.

Ledelse på afveje kigger nærmere på de myter, der påstår, at hurtig og effektiv ledelse er lig med god ledelse. Ledelse på afveje kigger også nærmere på, hvad der helt præcist er med til at sløre forholdet mellem den gode arbejder og den dårlige ledelse, og hvordan dette forhold kan forbedres for alles vedkommende.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 42 minutter

Ledelse på afveje: Handling

Ledelse på afveje lydbog henvender sig til de tusinder af lønmodtagere, som gang på gang i deres arbejdsliv er blevet frustreret over en dårlig beslutning fra deres øverste ledere. Alt for ofte bliver der truffet beslutninger fra ledelser, som ikke har den mindste indsigt i deres virksomhed og lønmodtageres hverdag. Der mangler indsigt i virksomhedens hverdag for, hvordan den enkelte lønmodtager får virksomheden til at fungere. Det er Ledelse på afveje lydbog gratis tænkt som en håndsrækning til.

Ledelse på afveje lydbog viser, at de store virksomheder, som i mange år har haft stor fremgang, i senere år er begyndt at vakle på visse områder. Der bliver i løbet af bogen illustreret, hvordan dårlig ledelse kan svække store virksomheder som Mærsk, IBM, SKAT og selv sundhedsvæsenet. Noget kunne tyde på, at magten er steget til vejrs uden, at indsigt er fulgt med.

Men hvad kan der gøres i en virksomhed, hvor tingene ikke er, som de skal være? For mange er det nemme og mest oplagte svar, at ledelsen skal træde til for at skabe de positive forandringer.

Ledelse på afveje lydbog gratis tager fat på tiltag, der skal hjælpe enhver ledelse til at blive bedre på flere områder. Det gælder både den private og offentlige sektor af mange virksomheder.

Ledelse på afveje lydbog er tiltænkt som en hjælp til enhver ledelse, hvor den menige lønarbejder føler, at det er alt for svært at komme igennem og rent faktisk blive hørt. Den er beregnet som en hjælp for, at alle parter får et bedre arbejdsmiljø, der ikke kommer til at skade virksomheden.

Om forfatteren: Peter Harder & Jep Loft

Ledelse på afveje er første samarbejde mellem Peter Harder og Jep Loft, og for øvrigt også hver deres første udgivelse. Med Ledelse på afveje vil de forsøge at tackle problemerne, hvor det ofte er ledelsen, der faktisk er problemet. I modsætning til faktisk at være løsningen på de store problemer.

Dette er bogen, som er i stand til at hjælpe enhver virksomhed og ledelse til at finde et bedre arbejdsmiljø blandt kollegaer. Det handler om at skabe forbindelserne mellem ledelse og lønmodtager for, at ledelsen kan være den bedste ledelse.

Ledelse på afveje er et skridt i den rigtige retning for at imødegå en drejning i erhvervslivet, hvor dårlig ledelse kan betyde alt lige fra fyringer til lukninger.