Lydbøger » Legionær

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Legionær Lydbog

4.7/5

Forfatter: Simon Nielsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Legionær er en historie om en overlever. Simon Nielsen fortæller i sin biografi om sine fem år i Fremmedlegionen i Frankrig.

I Legionær lydbog kan du høre om det brutale miljø i Fremmedlegionen, der er kendt for en streng disciplin og legionærer med en hård baggrund bag sig. Her var Simon Nielsen ingen undtagelse.

Simon Nielsen fortæller i Legionær en fængende historie om sit liv, hvor drømme blev knust og nye blomstrede op. Du kan lytte til Legionær lydbog gratis, hvis du vil høre hans fortælling.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer og 2 minutter

Legionær: Handling

Simon Nielsen havde alt planlagt. Han havde arbejdet hårdt for at blive en del af forsvaret og var på vej til at blive udsendt til Afghanistan. Livet taget dog en drejning, da han en aften bliver involveret i et slagsmål og ender med at få en voldsdom.

Simon Nielsen bliver smidt ud af Forsvaret og må afsone sin dom i fængslet. Alt hvad han havde drømt om, er der ikke mere og det hele skyldes et dumt slagsmål. Simon Nielsen kommer helt ned og skraber bunden i fængslet. I Legionær lydbog kan du dog høre, hvordan en ny drøm langsomt begynder at spire.

Simon Nielsen sætter sig for at blive en del af Fremmedlegionen i Frankrig. Her får alle soldater, der er egnede, nemlig en ny chance – lige hvad den voldsdømte Simon Nielsen har brug for.

På trods af at mange fraråder ham at tage af sted, forfølger Simon Nielsen dog sin nye drøm. I Legionær lydbog fortæller han om sine fem år i den berygtede Fremmedlegion. Tiden er brutal og fuld af udfordringer. Han kommer blandt andet på en mission i Afrika mod Islamister og på jagt efter guld i Amazonas.

Hvis du synes, det lyder spændende, kan du lytte til Legionær lydbog gratis. Du vil høre en unik fortælling om et brutalt miljø, som samtidig er præget af et stærkt broderskab.

Om forfatteren: Simon Nielsen

Legionær er en biografi skrevet af Simon Nielsen selv. Han arbejder i dag som brandmand i Hovedstadens Beredskab som en del af deres Specialtjeneste.

Derudover er han kendt for at have løbet Børne-cancerfondens maraton iført sin brandmandsuniform. Han har desuden vundet guld i det danske FireFit mesterskab.

Hvis du vil høre mere om Simon Nielsen, kan du lytte til Legionær lydbog og høre hele hans historie.