Lydbøger » Lejemorderens guide til et smukt hjem

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Lejemorderens guide til et smukt hjem Lydbog

4.1/5

Forfatter: Hallgrímur Helgason

lydbog og e-bog

Introduktion

Lejemorderens guide til et smukt hjem er den uvante historie, som ud fra titlen alene måske ikke fanger din opmærksomhed, hvilket er synd. For Lejemorderens guide til et smukt hjem er ikke mindst en utrolig morsom historie, den er også vedkommende for sin tid om emner som krig, der altid har en effekt på mennesker.

Lejemorderens guide til et smukt hjem er historien om Tomislav Boksic, der har etableret sig en karriere som lejemorder, og endda en af de bedre og eftertragtede i den frygtelige branche. Livet er simpelt for Tomislav, med ordrer og kunder der ikke er til at tage fejl. Indtil han en dag begår en fejl, som kommer til at ændre hans liv for altid.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 37 minutter

Lejemorderens guide til et smukt hjem: Handling

I Lejemorderens guide til et smukt hjem lydbog møder vi Tomislav Boksic i New York. Her går han også under navnet Toxic, hvilket passer en smule bedre til den branche, han arbejder i. Hans drabelige arbejdsgiver er den kroatiske mafia, som har været med til at hjælpe Tomislav til at blive en af de bedste lejemordere i byen i Lejemorderens guide til et smukt hjem lydbog gratis.

Netop som Tomislav er parat til at skrive sit mord nr. 67 på sit cv, ender det galt. Tomislav er måske den bedste, men tydeligvis ikke fejlfri, da han ender med at slå den forkerte mand ihjel. Det ender med, at han må flygte alt, hvad remmer og tøjler kan holde hele vejen til Zagreb. Men I Lejemorderens guide til et smukt hjem lydbog gratis er FBI også på sporet af ham, da han når lufthavnen i New York. I desperation slår Tomislav endnu en mand ihjel for at stjæle hans identitet i Lejemorderens guide til et smukt hjem lydbog.

Den skaldede Father Friendly har pludselig fået 67 mord på samvittigheden med sin nye personlighed. Med sin nye identitet må Tomislav erkende, at han ikke kan tage til Zagreb alligevel, og han bruger Father Friendlys billet til at tage til Reykjavik. I Reykjavik bliver han modtaget af tilsyneladende uvidende venner, som er dybt religiøse sammen med Father Friendly. De tager imod Tomislav med åbne arme i den tro, at han er Father Friendly og giver ham et værelse i deres meget rene hjem. Tomislav må indse, at han bliver nødt til at holde sig skjult i længere tid i denne nye identitet i Lejemorderens guide til et smukt hjem lydbog.

Om forfatteren: Hallgrímur Helgason

Med Lejemorderens guide til et smukt hjem har Hallgrimur Helgason skrevet en overraskende sjov historie om en mand, som tog det forkerte tøj på til den forkerte begivenhed. Det er en overraskende historie fordi, Tomislav begynder at finde sin plads i Island og med de folk, han pludselig må se sig omringet af. Hallgrimur Helgason har formået at skrive en atypisk selvrenselsesbog med Tomislav i centrum, der får en ny chance. Ikke alene får han en ny chance i livet, han får også en ny chance med kærligheden og med et personligt og indre opgør.

Lejemorderens guide til et smukt hjem er en rørende fortælling på flere parametre, som gør brug af humoren på de rette områder, hvilket den islandske forfatter Hallgrimur Helgason tidligere har gjort i sine andre værker.