Lydbøger » Lejligheden i Paris

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Lejligheden i Paris Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kelly Bowen

lydbog og e-bog

Introduktion

Lejligheden i Paris er en rørende fortælling om en gammel lejlighed, der er fyldt med langt mere end bare gamle møbler og pyntegenstande. Det er en lejlighed, som gemmer på hemmeligheder og et liv, der nu ser ud til at skulle frem i lyset. Lejligheden i Paris er inspireret af en sand historie fra krigstiden, og hvordan visse personer formåede at beskytte sig selv i en farlig tid.

Det er en historie om to kvinder, hvis liv kommer til at krydses på tværs af flere år og uden, at de overhovedet mødes. De valg de begge står overfor, kommer til at have stor betydning for dem selv og deres familie.

Informationer:

Oplæser: Louise Davidsen & Anne-Mette Johansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 23 minutter

Lejligheden i Paris: Handling

Lejligheden i Paris lydbog udspiller sig i to forskellige årstal. I 2017 møder vi Aurelia Leclaire i London, som pludselig arver en overdådig lejlighed, som ingen i familien på noget tidspunkt har vidst noget om. Placeret i hjertet af Paris ligger den smukke herskabslejlighed, der ved første øjekast virker urørt i mange år. Som Aurelia begynder at udforske den smukke lejlighed, går det op for hende, at den indeholder mere end blot rammerne for et hjem i Lejligheden i Paris lydbog gratis.

Gemt mellem de mange kunstskatte, som er næsten umulige at sætte priser på, og de mange rækker af haute couture kjoler gemmer der sig også propagandamateriale fra nazisterne. Aurelia begynder pludselig at tvivle på sin mormor. En mormor, som Aurelia elskede højt, men som det nu går op for hende, har haft hemmeligheder om sin fortid i den smukke by i Lejligheden i Paris lydbog.

Tilbage i 1942 må den smukke Estelle Allard begynde at se nærmere på sit glamourøse liv. Til trods for at tyskerne har besat hendes smukke hjemby, Paris, lever hun videre i luksus og dekadence uden at være forstyrret af krigens tilstedeværelse i Lejligheden i Paris lydbog gratis. Indtil hun pludselig indser, at mange af hendes venner forsvinder omkring hende, og krigen kommer nærmere. Da først alvoren af situationen går op for hende, er hun ikke lang tid om at træffe en beslutning, der kan koste hende alt.

På tværs af mere end 75 år begynder de to kvinders skæbner pludselig at flyde sammen i Lejligheden i Paris lydbog. Begge kvinder skal nu finde modet til at træffe de rette valg for dem selv og deres familier.

Om forfatteren: Kelly Bowen

Lejligheden i Paris er baseret på en sand historie om en lejlighed i Paris, der blev opdaget efter at have stået tom i mere end 75 år siden krigen. Det er Kelly Bowens første historiske roman i denne stil, og den har imponeret læsere over hele verden. Den smukke fortælling om kærlighed og mod får varme anbefalinger på flere parametre.

Lejligheden i Paris er mere end bare et afbillede af en virkelighed, det er også en fortælling om, hvor svære og betydningsfulde valg kan være. Og hvor svært det kan være at beregne konsekvenserne for sig selv og sine kære, inden det er for sent.