Lydbøger » Lev livet modigt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Lev livet modigt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Michelle Hviid

lydbog og e-bog

Introduktion

Michelle Hviid har været gennem meget. Skilsmisser. Småbørnskriser. Kropskriser. Helbredskriser. Identitetskriser. Singlekriser – og mange flere. Nåh ja, ikke at forglemme tøjkriserne.

Når man som Michelle Hviid er ekspert i kriser, bliver man også nødt til at blive ekspert i at rejse sig igen. At nyde livet i fulde drag, mens vi har det – og her passer bogens navn Lev livet modigt vældig godt. Men hvordan gør man det, hvis man er helt nede i kulkælderen? Det hjælper Michelle Hviid med at besvare på en energisk og inspirerende måde, som både kan læses, men også lyttes til som Lev livet modigt lydbog.

Informationer:

Oplæser: Michelle Hviid
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 24 minutter

Lev livet modigt: Handling

Michelle Hviid lever i dag et godt liv, som hun er glad for – hun er på toppen, og er rigtig godt tilfreds, med tingenes tilstand. Men sådan har det ikke altid været – heller ikke for blot få år siden. Så hvad har Michelle Hviid gjort for at komme til det punkt, hvor hun er i dag? Hun har blandt andet været standhaftig, og blevet ved med at prøve. Også selvom hun til tider slog sig; hun gav ikke op. Hun prøvede igen og igen, indtil det lykkedes. Du får alle historierne i hendes bog Lev livet modigt.

Michelle insisterer på altid at blive bedre, og når tingene ikke lykkedes, så fejler man ikke – man lærer. Man bliver som menneske nødt til at søge lykken, og kæmpe for at opnå den. For hvad skulle alternativet være? Ingen har lyst til at leve et liv, de ikke er glade for.

Bogen Liv levet modigt er morsom og rørende bog, der er råt for usødet. Michelle lukker læseren ind i hendes bedste historier om et liv med op- og nedture. Hvordan man nyder de gode øjeblikke, og hvordan man kæmper sig ud af de dårlige.

Lev livet modigt lydbog gratis er for alle, der ønsker at få mere mod på livet, at lære at tage chancer og altid få det bedste ud af det. For som hun selv siger, så husk, at du kun har blot et liv – og i morgen kan dit liv ændres drastisk. Det er op til dig selv, om det skal være for det bedre eller værre – vores opfattelse af situationer vi er havnet i, kan nemlig rykke bjerge. Det kan du høre meget mere om i Lev livet modigt lydbog.

Om forfatteren: Michelle Hviid

Michelle Hviid fik sit gennembrud som foredragsholder i 2012, og i dag holder hun mere end 100 foredrag på årsbasis. Michelle har været iværksætter siden hun var 24 år gammel, og er ikek bange for at sige tingene, som de er – hverken når det kommer til forretning, foredrag eller i det private liv.

Michelle har datingvirksomheden Running Dinner, og som hun selv siger, “en milliard andre mærkelige ting”. Michelle lever i dag af at sælge bøger og holde foredrag, og beskriver sig selv som både drømmer, idémager og fantast. Hun har udover Lev livet modigt også skrevet bøgerne Skru op for livet og Råstyrke.