Lydbøger » Liget i lyngen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Liget i lyngen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Kjaedegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

I Midtjylland udspiller der sig en frygtelige ulykke uden at nogen lægger mærke til det i Liget i lyngen. Det er først, da liget af en lille dreng opdages, at sagen begynder at udfolde sig, og det ene drab er pludselig en mordsag for en hel lille familie. Det er et mysterium, som rusker op i hele den lille by Bejdrup, der aldrig før har oplevet noget i samme stil.

Liget i lyngen er den første i den nye krimiserie om Agnes Hillstrøm, der bliver sat på en utænkelig sag, der begynder med et dødt barn. I samarbejde med sin assistent Otto Vang, bliver Agnes sat på sager, som hun aldrig havde drømt om. Den første sag kan læseren følge med i, som historien udfolder sig i Liget i lyngen.

Informationer:

Oplæser: Lars Kjaedegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 3 timer og 49 minutter

Liget i lyngen: Handling

Liget i lyngen lydbog præsenterer læseren for Agnes Hillstrøm. Hun er seniorefterforsker, og af samme årsag har hun også fået tilknyttet en assistent ved navn Otto Vang. I samarbejde er det op til dem at opklare de sager, som på overfladen virker nemme, men som er langt mere end det, når først de begynder at grave i sagen. En sådan sag opstår pludselig i den lille by Bejdrup, og Agnes og Otto bliver sat på sagen i Liget i lyngens lydbog gratis.

Den lille by i Midtjylland rystes fra ende til anden, da der findes en dreng ude midt på heden. Hvordan han er endt der, er der ingen der ved. Ej heller, hvordan han har mistet livet. Der går dog ikke lang tid, før drengen er blevet identificeret. Alf Skjødt-Holm er den eneste søn til familien, der bor og ejer det store Lynebord Gods i Liget i lyngen lydbog.

Men da Agnes og Otto kommer for at fortælle forældrene den triste nyhed, bliver de mødt af endnu mere mærkværdige omstændigheder. Forældrene er også døde. Ved første øjekast ser det ud til, at godsejeren først skød sin hustru, før han skød sig selv i Liget i lyngen lydbog gratis. Pludselig står Agnes og Otto med tre drabssager, som ingen i området lader til at kunne forstå noget som helst af.

Liget i lyngen lydbog gratis spidser til i spænding, som Agnes og Otto begynder at grave i sagen. For eksempel finder de det begge meget mærkværdigt, at lille Alf var forsvundet fra sit hjem i et par dage, og hverken moderen eller faderen anmeldte det. Er der mere bag de tre tragedier, end først antaget? Det er nu op til Agnes og Otto at finde ud af.

Om forfatteren: Lars Kjaedegaard

Lars Kjædegaard er ikke uvant på krimiscenen, og han har skrevet et hav af kriminalromaner til at holde læseren vågen i flere nætter i træk. Liget i lyngen er den første i hans nye serie om Agnes Hillstrøm, der indtil videre strækker sig over syv bøger, hvor den seneste har titlen Jeg finder dig.

Desuden har han også skrevet krimiserien om Hvid og Belling, hvor den første i serien hedder Rige Svin. Serien om Hvid og Belling strækker sig over 14 bøger med hver deres historie.

Hvis du er fan af traditionelle danske krimiromaner, kan du roligt begynde på en krimiserie fra Lars Kjædegaard. Her er du garanteret spænding og mystisk, hvor de forskellige detektiver skal opklare sagerne.