Lydbøger » Ligevægt – Stærk, let og mæt

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ligevægt - Stærk, let og mæt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anne Hjernøe

lydbog og e-bog

Introduktion

Anne Hjernøe er tilbage med endnu en bog om at holde den rette og ønskede vægt. Ligevægt – Stærk, let og mæt er en fortsættelse af Stærk, let og mæt, og den tager fat på mange af de samme principper, som læseren allerede har stiftet bekendtskab med. Men Ligevægt – Stærk, let og mæt handler også om at fastholde sig selv i de gode vaner. På den måde bliver du den sundeste version af dig selv. 

Ligevægt – Stærk, let og mæt er en god blanding af personlige fortællinger fra Anne selv, og hvordan hun formår at holde vægten med den rette kost, og konkrete kostråd. Som altid får du også en god portion opskrifter, som kan hjælpe dig med at lave lækker og mættende mad til at vedligeholde dit vægttab.

Informationer:

Oplæser: Anne Hjernøe
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 1 timer og 55 minutter

Ligevægt - Stærk, let og mæt: Handling

Ligevægt – Stærk, let og mæt lydbog handler om den eftertragtede ligevægt, som stort set alle bestræber sig på at opnå, når det gælder deres vægt. Med Ligevægt – Stærk, let og mæt lydbog gratis handler det yderligere også om at spise den rette mad, som du for øvrigt også bliver rigtig mæt af. Kun på den måde kan du blive ved med at vinke farvel til de kilo, der har været din uønskede følgesvend alt for længe. Desuden er Ligevægt – Stærk, let og mæt lydbog din hjælpende hånd til at fastholde dit allerede pæne vægttab.

Med sine egne ord og erfaringer fortæller Anne, hvordan hun selv har formået at holde de ekstra 20 kilo på afstand, siden hun kom af med dem. Men der bliver også delt erfaringer fra andre vægttabere, som har haft stor succes med Stærk, let og mæt. For siden den blev udgivet, har Anne fået et væld af tilbagemeldinger og historier fra folk, der har den ene positive reaktion efter den anden omkring deres oplevelser. Endelig er det lykkedes disse folk at knække koden for et varigt vægttab.

Ligevægt – Stærk, let og mæt lydbog er derfor en naturlig opfølger på de gode vaner, som du begyndte med Stærk, let og mæt. I Ligevægt – Stærk, let og mæt lydbog gratis følger Anne op på den positive respons, hun har fået samt mange af de spørgsmål, der også er dukket op siden da.

Anne kommer ind på mange områder, som alle er afgørende for dig, der gerne vil nå i mål og få et stærkere, sundere og ikke mindst slankere liv.

Om forfatteren: Anne Hjernøe

Anne Hjernøe er for mange danskere kendt som TV-kokken, der rejser rundt i verden og laver verdensmad – ofte i følgeskab med Anders Agger. Foruden sin uddannelse som journalist, er Anne selvlært kok og det er glæden ved madlavning, der sidenhen har sat fart på hendes karriere. 

Foruden Ligevægt – Stærk, let og mæt har Anne Hjernøe skrevet et halvt dusin andre kogebøger. Sammen med Anne Hjernøe kan du lære at lave alt lige fra Sunde salater, til Grill og Grønt og mange andre forskellige opskrifter.

Ligevægt – Stærk, let og mæt har selvfølgelige også en række opskrifter, som du kan benytte dig af. Opskrifterne er lavet efter bestemte kalorieberegninger, men er stadig nemme at bytte rundt på til den pågældende dag alt efter, hvad du har lyst til at spise.