Lydbøger » Lille Virgil

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lille Virgil Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ole Lund Kirkegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste danskere er vokset op med historierne fra Ole Lund Kirkegaard, hvor Lille Virgil selvfølgelig skal inkluderes. Lille Virgil betragtes af mange som en af de bedste historier fra Ole Lund Kirkegaard, og det kan der være mange blandede meninger om. Vigtigst er det at huske på, at børnene elsker historien, fordi den handler om at være børn og tage på eventyr med sine bedste venner.

Og som barn er det noget af det vigtigste, man kan tage sig til.

Om du skal have genopfrisket historien for dig selv, eller du vil læse den højt med dine børn, bør du ikke snyde nogen af jer for den fornøjelige historie om Lille Virgil.

Informationer:

Oplæser: Peter Frödin
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 1 time og 37 minutter

Lille Virgil: Handling

Lille Virgil lydbog handler om den spinkle dreng, Virgil, der bor alene sammen med sine høns i deres hønsehus. Dertil er der en enkelt hane, som kun har et enkelt ben, men det afholder den ikke fra at være god til at få Virgil ud af sengen hver morgen med sit morgenkald. Lille Virgil lydbog gratis handler om det at være barn og glæde sig til at tilbringe tid med sine venner hver dag. For Virgil er bedste venner med Oskar og Emil.

Sammen tager de tre venner afsted for at opleve noget nyt i deres lille by, og hver dag kommer de ud på det ene eventyr efter det andet, som ingen af dem kunne forudse i deres naive tilgang til livet, der kommer sig af at være børn i Lille Virgil lydbog.

Der er eventyr, der byder på en fødselsdagsfest for Carl Emil, som også indeholder en skjult skat. Men der er også eventyr om en ganske ensom stork, som de tre venner beslutter sig for at gøre noget ved. Men det allerbedste eventyr i Lille Virgil lydbog gratis må siges at være det, hvor de tre venner møder en drage. Og ovenikøbet en drage som har hele otte ben.

Med Lille Virgil lydbog tages læseren med tilbage til det spøjse univers, som kun Ole Lund Kirkegaard kan finde hoved og hale i. Her er der plads til mange sjove historier og den glæde, som kun børn kan finde i sjove historier, der ikke altid skal give mening.

Om forfatteren: Ole Lund Kirkegaard

Ole Lund Kirkegaard er en forfatter, som langt de fleste danskere kender til. Enten har de selv læst en af hans mange historier, eller også har de fået dem læst op af deres forældre på et tidspunkt i deres barndom. Og som voksen er vi klar til at give historierne videre til vores egne børn.

Lille Virgil er en af de historier, som børnene hurtigt forelsker sig i for dens simple natur og børnevenlige tilgang til livet. Det er ikke sikkert, at alle voksne er enige, men det er på sin vis også lige meget. For så længe børnene er glade, kan læseeventyret altid fortsætte med Otto er et næsehorn eller Orla Frøsnapper.