Lydbøger » Linse og Didde

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Linse og Didde Lydbog

4.3/5

Forfatter: Michael Holbek, Linse Kessler & Didde Skjelmose

lydbog og e-bog

Introduktion

Stort set hele Danmark har fulgt med i Linse Kesslers liv i flere år med programmet Familien fra Bryggen. Og her har danskerne også mødt veninden Didde. De to har nu skrevet Linse og Didde, hvor de er 100% åbne om deres venindeforhold, der har haft sine opture og bestemt også sine nedture.

Linse og Didde er ikke bare en historie om et venskab. Det er også en historie om to kvinder, og hvad deres venskab har betydet for deres liv hver især. De to veninder har kendt hinanden i mere end 20 år, og det er endt med mange mindeværdige historier, som de nu vælger at dele med læseren i Linse og Didde.

Informationer:

Oplæser: Julie Riis & Helle Hales
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 5 timer og 4 minutter

Linse og Didde: Handling

Linse og Didde lydbog er historien om to veninder, der mødtes for første gang i 1995. Det var et møde, der var forholdsvis dramatisk, men måske er det derfor, at de to har været uadskillelige lige siden, og har været der for hinanden uanset hvad. Dengang var Linse 29 år gammel, mens Didde blot var 21 år gammel, og Didde var bange for Linse og troede, at hun ville slå Didde ihjel. Hvilket Linse indrømmer, at hun sikkert også ville i Linse og Didde lydbog gratis.

Linse og Didde lydbog er en fortælling om 25 års venskab. De to veninder fra Bryggen lægger alle kort på bordet og er ærlige uden kompromis om alle deres op- og nedture. Der er ingen filtre på, når de to fortæller om deres forskelligheder, eller hvordan det har været for dem og deres venskab at skulle arbejde sammen for at lave Familien fra Bryggen. Alt sammen bliver fortalt med en humor, som tager enhver ved hornene med deres specielle sprog i Linse og Didde lydbog gratis.

For første gang kan Didde også fortælle lidt mere om hendes historie. Linse og Didde lydbog bruger altså også nogle kapitler på at fortælle om Diddes barske barndom på brostenene på Bryggen. Det var en barndom, som var fyldt med stoffer, utroskab og alt for meget ensomhed, der resulterede i lavt selvværd. Men som trods alt det, og måske takket været et godt venskab, alligevel har givet pokker i, hvad alle andre tænker om sig for at have det sjovt.

Om forfatteren: Michael Holbek, Linse Kessler & Didde Skjelmose

Linse og Didde tager læseren med bag scenen på det venskab, som i flere sæsoner har udfoldet sig i Familien fra Bryggen på TV3. De to veninder fortæller om deres venskab, og hvordan de vil gøre alt for hinanden, hvilket betyder, at der er mange spændende historier at tage fat på. Det er historier om alt lige fra mænd og kærlighedslivet til skønhed og spørgsmålet om, hvor store bryster skal være.

Linse og Didde er ikke ukendte i at dele ud af sig selv, for det gør de dagligt på deres Instagram-profil, hvor ærlighed er nøglen for deres succes. Sammen med Michael Holbek har de skrevet Linse og Didde. Holbek har tidligere hjulpet med at skrive andre bøger sammen med og om Linse.