Lydbøger » Liv og luft

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Liv og luft Lydbog

4.1/5

Forfatter: Simon Krohn

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange gange du trækker vejret i løbet af en dag? Det er de færreste, der har. Men Liv og luft sætter fokus på vores livsnødvendige vejrtrækning, og hvordan den mindste forskel i vores vejrtrækning kan påvirke vores krop.

Liv og luft er oprindeligt lavet med henblik på at træne vejrtrækning til, når man udøver yoga, men den er lige så anvendelige for alle andre. Vores vejrtrækning er livsnødvendig, men du vil blive overrasket over, hvor stor grad du selv kan være med til at påvirke din vejrtrækning til det bedre, når du læser Liv og luft.

Informationer:

Oplæser: Simon Krohn
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 42 minutter

Liv og luft: Handling

Liv og luft lydbog tager læseren med på en udførlig gennemgang af de utallige vejrtrækninger, som vi hver især udøver i løbet af hver eneste dag. Det er beregnet, at hver eneste person trækker vejret godt og vel 17.000 gange i løbet af hver dag. Og selv den mindste vejrtrækning kan være med til at påvirke hele din krop. Tænk blot over, hvor stakåndet du kan blive af at trække for lidt luft. I løbet af Liv og luft lydbog gratis bliver du klogere på, hvorfor anspændte vejrtrækninger kan være med til at skabe uro i hele din krop, og hvordan du med simple vejrtrækningsteknikker kan få din krop til at slappe af igen.

Liv og luft lydbog er dog mere end blot en guidebog til, hvordan du trækker vejret – hvilket vi alle er i stand til, siden vi kom til verden. Den erfarne yogaudøver vil ikke blive overrasket over vejrtrækningens betydning, og hvordan man kan træne sig selv til bedre vaner gennem sin vejrtrækning. Liv og luft lydbog gratis giver læsere et væld af forskellige vejrtrækningsteknikker, som alle skal hjælpe dig med at finde tilbage til din personlige harmoni, hvilket også er målet med at udøve yoga.

Liv og luft lydbog er ikke skrevet for at kunne holde foredrag om de rette teknikker på godt og ondt. Den er skrevet for at hjælpe enhver, der har brug for at få hjælp til at finde tilbage til de gode vejrtrækningsteknikker. Du behøver ikke være en erfaren yogaudøver for at kunne få noget ud af øvelserne. Det er bogen til enhver, der ønsker at kunne trække vejret ganske roligt til fordel for hele kroppens indre ro.

Om forfatteren: Simon Krohn

Simon Krohn kan beskrives som en af de mere erfarne yogainstruktører i hele landet, og roen fra yoga er på sin vis taget med i Liv og luft. Det er ikke svært for læseren at forstå budskabet i Liv og luft, eller at mærke meget hurtigt i hvor stor grad vejrtrækningen faktisk påvirker os hver især.

Krohn skriver let og forståeligt gennem hele bogen, og den har derfor ikke et specifikt yoga-publikum i tankerne, men derimod kan alle og enhver læse den og få noget ud af den. Hvis du er nysgerrig på mere viden om yoga, kan du læse Krohns anden bog, Nærmere noget, som tager dig med på en rejse i yogaens verden.