Lydbøger » Liv på spil

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Liv på spil Lydbog

4.3/5

Forfatter: Søren Jessen

lydbog og e-bog

Introduktion

Liv på spil byder på to forældre, begge med et travlt arbejde som læger. Forældrene har en teenagesøn ved navn Mads, der er bidt af computerspil. En dag finder han et spil, der kan ændre liv. Mads finder dog hurtigt ud af, at det ikke kun er hans eget liv, der står på spil. Der er også liv på spil for andre mennesker omkring ham.

Dette er plottet i ’Liv på spil’ af Søren Jessen. Giv dig i kast med det uforudsigelige drama, som findes i Liv på spil lydbog gratis. For hvad sker der i virkeligheden, når vi mennesker er i kontrol, og der for alvor er liv på spil?

Informationer:

Oplæser: Morten Fredberg
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 4 timer og 28 minutter

Liv på spil: Handling

Ungdomsværket Liv på spil lydbog byder på en fantastisk historie om den unge gamer ved navn Mads, der finder et nyt spil. Der er dog ikke tale om hvilket som helst spil, for i dette tilfælde har det virkelige konsekvenser.

Handlingen i Liv på spil lydbog udvikler sig i Risskov. Her går Mads går i 7. klasse og lever et almindeligt, semi-kedeligt teenage liv. Mads er glad for en pige i sin klasse ved navn Caroline. I klassen finder vi dog også en dreng ved navn Karloff. Han er en klassisk bølle, der til tider gør Mads’ liv til et helvede.

Efter at være blevet frustreret over modgang i sit liv, bevæger han sig mod byens centrum. Her vil han finde et spil, der kan få ham til at fokusere på noget andet. Mads er, ligesom mange af sine jævnaldrende, interesseret i spil. En dag finder han spillet ”Alt”, der fanger sin interesse. Dette sætter for alvor gang i handlingen i Liv på spil.

Mads er allerede bekendt med denne type spil, da han ynder at spille computerspil i sin fritid. Han ejer dog ikke særligt mange selv. Dog er der den centrale forskel ved dette spil, at det Mads’ karakterer foretager sig i spillet, foretager folk også i det virkelige liv.

Dermed står Mads med et spørgsmål, om han kan udnytte hele spillet til fulde til sin egen fordel med de alvorlige konsekvenser, som det måtte have. Hvad sker der, når man tager hele styringen i ikke blot sit eget liv, men også sætter andres liv på spil? Og hvad sker der, hvis andre mennesker finder ud af, at Mads sætter andres menneskers liv på spil?

Om forfatteren: Søren Jessen

Søren Jessen er en dansk forfatter, der blandt andet står bag bogen Liv på spil lydbog. Han blev født i Sønderborg, men flyttede som 20-årig til Aarhus, hvor han stadig på. Det er også området omkring Aarhus, som er en stor kilde til inspiration for Jessen.

Generelt favner Jessens forfatterskab bredt, og han er aktiv inden for flere områder. Han startede oprindeligt ud med at skrive bøger til børn, men i dag skriver han til børn, unge og voksne.

Søren Jessen har modtaget flere priser for sine værker, herunder Århusprisen for Litteratur for romanen ‘Erindringer om fremtiden’ og Forum bogmesses debutantpris for romanen ‘Zambesi’.

Lyt til Liv på spil lydbog gratis og bliv en del af den fantasiverden, som Jessen har skabt.