Lydbøger » Live fra Amerika

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Live fra Amerika Lydbog

4.6/5

Forfatter: Jesper Steinmetz

lydbog og e-bog

Introduktion

Hver gang danskerne tror, at de endelig har forstået amerikanerne, så bliver de alligevel overraskede eller måske endda chokerede. Det er i hvert fald noget af det, som Jesper Steinmetz siger i Live fra Amerika. De fleste kender ham som udenlandskorrespondent i USA og efter mere end 10 år i USA, har han nu samlet en lang række tanker omkring USA og amerikanerne.

Du kan nu lytte til Live fra Amerika lydbog gratis og høre om de mange spændende fortællinger. Undervejs fortælles der om møder med præsidenter, hjemløse, millionærer, oversvømmelser og skoleskyderier. Steinmetz har samlet det hele, og han har endda selv oplæst Live fra Amerika lydbog.

Informationer:

Oplæser: Jesper Steinmetz
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 37 minutter

Live fra Amerika: Handling

Live fra Amerika er skrevet af den danske korrespondent Jesper Steinmetz. Faktisk er Live fra Amerika lydbog indlæst af Steinmetz selv. De fleste af os kender ham som den populære udenlandskorrespondent, der skal være klar til at rykke ud, når der sker noget. Steinmetz fortæller i Live fra Amerika, at hver eneste gang, at vi tror, at vi forstår amerikanerne, så chokerer de os.

Lyt til Live fra Amerika lydbog gratis og tag med på en rejse til det populære land i selskab med Jesper Steinmetz. Steinmetz selv har boet mere end 10 år og har besøgt alle de amerikanske stater. Undervejs er det blevet til et møde med mange forskellige typer af mennesker. Lyt til Live fra Amerika lydbog og hør om møde med alt fra præsidenter, til hjemløse og videre til filmstjerner.

Steinmetz selv er uddannet journalist, og derfor er Live fra Amerika også velskrevet. Dyk ned i historien om denne globale supermagt, som Steinmetz skildrer indefra. Lyt til Live fra Amerika lydbog gratis og hør historier om raceuroligheder, skoleskyderier og illegal immigration. Undervejs i Live fra Amerika er der også historier om fattigdom, oversvømmelser og politisk uenighed, der har skabt stor splittelse i den amerikanske befolkning.

Igennem de seneste 10 år er sammenhængskraften kommet på prøve i USA, og dette kan du komme til at høre mere om i Live fra Amerika lydbog. Forfatteren beskriver selv, at det at finde en fællesnævner for sådan et stort land kan være en yderst besværlig opgave. Lyt til Live fra Amerika og hør om Steinmetz’ indgående rapportager om alt det, der rører sig i amerikanernes land.

Om forfatteren: Jesper Steinmetz

Den danske korrespondent i USA, Jesper Steinmetz, står bag Live fra Amerika. Det er også Jesper Steinmetz selv, der har oplæst Live fra Amerika lydbog på dansk. Steinmetz er uddannet journalist og har tidligere været ansat hos Jyllands-Posten, TV 2 og DR. Siden 2010 har han været bosat i Washington D.C., hvor han har sidenhen arbejdet som USA-korrespondent for TV 2.

For sit arbejde på TV modtog Steinmetz i 2007 prisen for årets mandlige TV-vært, og i 2009 modtog han prisen for årets TV-vært. Udover Live fra Amerika har Jesper Steinmetz tidligere udgivet bogen Come On America, der udkom i 2011.