Lydbøger » Livet er en gave

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Livet er en gave Lydbog

4.1/5

Forfatter: Gill Edwards

lydbog og e-bog

Introduktion

Der er mange, der siger, at hvis man kan drømme det, kan det også lade sig gøre. Det er delvis den præmis, som Livet er en gave tager fat på. Her forsøger Gill Edward at styre dig gennem en spirituel gennemgang at livet. Og i sidste ende bør det gøre det, du selv ønsker, langt mere opnåeligt.

Det er med flere års baggrund indenfor psykologien, at Edward sætter sig for at dele sin viden med andre. Dette kan du høre meget mere om i Livet er en gave lydbog, hvor Edward har forsøgt at dele sine budskaber ind i fire kategorier. Dette er bogen til dig, der gerne vil genvinde styringen over dit liv.

Informationer:

Oplæser: Anne-Mette Johansen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 21 minutter

Livet er en gave: Handling

Livet er en gave ser med nye øjne på et gammelt budskab. Det er budskabet om, at hvis blot du kan forestille dig det, så kan det også komme til at ske. Det er med en dyb forståelse for de psykologiske udfordringer, at du får indblik i, hvordan du bedre kan komme til at realisere dine drømme.

Når du vælger at lytte til Livet er en gave lydbog gratis, får du indblik i de mest typiske forhindringer. De forhindringer, som langt de fleste støder på i deres liv. Men du får samtidig også hjælpen til at lægge dine tankemønstre om. Og på den måde kan du komme udenom eller forbi disse forhindringer.

Langt de fleste mennesker kommer til at møde tilbagefald i deres jagt på at realisere deres drømme. Det er blot den realitet, som Gill Edward griber fat i og derigennem rækker ud til modtageren. Igennem hele Livet er en gave lydbog kan du høre meget mere om, hvordan en spirituel tilgang til hverdagen kan hjælpe dig. Som Edward beskriver det, handler det om at blive i stand til at tage styringen tilbage. Kun på den måde kan du også gøre det klart over for dig selv, hvad det helt præcist er, du gerne vil med livet.

Livet er en gave er blevet sammenlignet med mange andre spirituelle anskuelser. Det gælder blandt andet kendte navne som Sheldrake og Chopra. Men Edward formår stadig at gøre sine anskuelser til sine egne. Dette og meget mere kan du høre mere om ved at lytte til Livet er en gave lydbog gratis på en af de danske streamingtjenester.

Om forfatteren: Gill Edwards

Gill Edward har i størstedelen af sit liv arbejdet indenfor sundhedssektoren, indtil en dag i 1989. Her oplevede hun en stor spirituel omvæltning, der fik hende til at trække sig tilbage og genomlægge sit liv. Senere valgte hun så at dele ud af sin viden fra mange andre spirituelle studier. Siden da har hun gjort det til sin levevej at hjælpe andre med at finde tilbage til, hvad de vil med deres liv. Hvilket er kernen i Livet er en gave.

Hun har flere års erfaring med at hjælpe mennesker realisere deres drømme. Med tilblivelsen af Livet er en gave lydbog kan hun nu hjælpe mange flere. Dertil har hun skrevet flere bøger på engelsk, der også kan hjælpe dig til et bedre liv.