Lydbøger » Livsstil er en livsstil

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Livsstil er en livsstil Lydbog

3.9/5

Forfatter: Anders Matthesen

lydbog og e-bog

Introduktion

Anders Matthesen kan meget mere end bare at være sjov, hvilket han beviser med Livsstil er en livsstil. Dette er selvhjælpsbogen som alle har behov for, selvom de ikke vidste, at de havde behov for den. Det er bogen, der har til hensigt at inspirere enhver til at finde glæden i livet på sin helt egen måde, som kun Anders Matthesen kan opfordre til.

I løbet af bogen giver Matthesen en lang række råd, som han selv har taget tæt ind til livet i sin hverdag. Livsstil er en livsstil er den ultimative selvhjælpsbog, som hjælper dig på enhver måde, du ikke havde brug for at få hjælp.

Informationer:

Oplæser: Anders Matthesen
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 3 timer

Livsstil er en livsstil: Handling

Livsstil er en livsstil lydbog starter hårdt og kontant med den direkte melding, at enhver kan blive lykkelig. Det handler bare om at have den rette guide, hvortil dette er bogen til dig. For første gang deler Anders A. Matthesen ud af sine livsstilsguldkorn til glæde for alle andre, der måtte føle et behov for at lære om og af dem. Det er delingen af en helt unik spiritualitet om hverdagen, som alle kan være med til at finde ro i med Livsstil er en livsstil lydbog gratis.

I løbet af sin karriere har Matthesen påtaget sig mange famøse titler, men det er første gang han påtager sig titlen som livsstilscoach. Eller selvhjælpsguru. Eller krystalhealer. Eller åndemaner. Eller regnbuefanger. Eller stifinder, eller endda flottenheimer, for kært barn har mange navne, og det er i sig selv ikke navnet, der har den største betydning. Det er hvad han gør med titlen, der har større betydning, hvilket han tager med.

I løbet af hele Livsstil er en livsstil lydbog gratis er Matthesen generøs med at dele ud af sine visdomserfaringer, og der bliver flere gange delt kompetencer og forskellige værktøjer mellem de mange guldkorn.

Måske føler du ikke det store behov for endnu en selvhjælpsbog af endnu en selvudnævnt guru eller profet, eller hvad de nu kalder sig, og til det kan du være ganske rolig. Livsstil er en livsstil lydbog er ikke skrevet bare for at optage plads på hylderne i boghandlen med selvstændige råd til at opnå en personlig lykke. Livsstil er en livsstil lydbog er sin helt egen, og fortæller om, hvordan en enkelt mand har gjort sin hobby til en livsstil og en forretning, og hvordan du selv kan gøre nøjagtig det samme.

Om forfatteren: Anders Matthesen

Anders A. Matthesen kender de fleste sikkert fra sin tid som en af Danmarks mest populære komikere. I en lang årrække kunne man ikke undgå at se ham i diverse programmer, hvor han gjorde grin med alt og alle. Men som karrieren har udviklet sig, har Matthesen udviklet sit cv med langt flere titler. Med Livsstil er en livsstil sætter han et flueben ved forfatter. 

Inden han satte navn til Livsstil er en livsstil har han ellers kun skrevet børnebøgerne Ternet Ninja, som også havde stor succes i biograferne ifølge af flere de film Matthesen tidligere har lavet, hvoraf Terkel i knibe sikkert vil stå ud hos de fleste som den mest populære.