Lydbøger » Løbeklubben i Saudi

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Løbeklubben i Saudi Lydbog

3.9/5

Forfatter: Lotte Garbers

lydbog og e-bog

Introduktion

Løbeklubben i Saudi fortæller en historie, der bygger på de virkelige hændelser, som Lotte Garbers oplevede. Det er dog ikke Garbers selv, men en fiktiv kvinde ved navn Maiken, som vi følger. Her følger vi Maiken, der er på flugt fra sig selv og nogle omstændigheder, som hun ikke har kontrol over.

Maiken møder meget modstand i Løbeklubben i Saudi, men hendes liv får et nyt frisk pust, da hu får tilbudt et job i Saudi-Arabien. Her bliver hun chokeret med mødet med de andre kvinder i en løbeklub for kvinder. Det viser sig nemlig i Løbeklubben i Saudi lydbog, at alt ikke er, som hun forestillede sig. Hør Løbeklubben i Saudi lydbog gratis på f.eks BookbeatNextory eller Mofibo

Informationer:

Oplæser: Laura Drasbæk
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 13 minutter

Løbeklubben i Saudi: Handling

I starten af Løbeklubben i Saudi lydbog kan du lytte til en historie, hvor vi i første omgang bliver introduceret til Maiken, der er på flugt. Løbeklubben i Saudi fortæller os, at hun i første omgang er på flugt fra sig selv. Det er dog ikke kun sig selv, at hun forsøger at flygte fra, for hun er også rodet ud i noget, som hun i starten af Løbeklubben i Saudi ikke kan overskue.

Det beskrives i Løbeklubben i Saudi lydbog, at Maiken lige er blevet alene igen. Derudover har hun mistet sit arbejde, og der er ikke længe til, at hun skal være ude af den lejlighed, som hun har lejet. Maiken er bitter over det liv, som du kan høre om i Løbeklubben i Saudi lydbog gratis. Hun føler nemlig ikke, at hun har fortjent alt den modgang, som hun står over for.

Lyt til Løbeklubben lydbog gratis og følg med, da Maiken får tilbudt et job i Saudi-Arabien. Her skal hun benytte sin uddannelse som antropolog til at følge en række patienters kostvaner. Der går ikke længe i Løbeklubben i Saudi, før Maiken er en del af en løbeklub for kvinder.

Selvom det fortælles i Løbeklubben i Saudi, at Maiken er vant til at løbe, så bliver mødet med moderne, saudiske kvinder en chokerende oplevelse for hende. Det viser sig nemlig i Løbeklubben i Saudi, at intet er, som hun har fået fortalt.

Lyt til Løbeklubben i Saudi lydbog gratis og følg med, da Maiken bliver introduceret til den fascinerende Jamilla. Mødet med Jamilla og de andre kvinder i Løbeklubben i Saudi kommer til at vende op og ned på Maikens hverdag.

Om forfatteren: Lotte Garbers

Lotte Garbers blev født i 1967 og er forfatter til Løbeklubben i Saudi. Her portrætterer Garbers en historie, der foregår i et arabisk miljø. Garbers beskriver selv, at det er meget lig miljøer, som hun selv tidligere har været en del af. Følg med i denne fortælling, der er eksotisk og meget fremmed for almindelige danskere.

Garbers debuterede med romanen ved navn “For egen vinding”, der udkom i 1999 hos Gyldendal. Senere udkom hun med “Hun har det hele” og “Pendul” i henholdsvis 2001 og 2005.

For sit arbejde har Lotte Garbers blandt andet modtaget et arbejdslegat for Statens Kunstfond samt diverse rejseophold.