Lydbøger » Løgn i din hals

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Løgn i din hals Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Kjædegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

I Løgn i din hals modtager en kvinde i Aarhus pludselig et dramatisk opkald. I løbet af opkaldet bliver hun fortalt, at hendes søn er kommet alvorligt til skade i en bilulykke. Det viser sig dog hurtigt i Løgn i din hals lydbog, at det er løgn. Kort tid efter modtager en mand et lignende opkald. Efterforsker Anita Hvid bliver nu involveret i sagen.

Lyt til Løgn i din hals lydbog gratis og følg efterforskningen. For der er en derude, der spreder skræk og rædsel i det aarhusianske miljø. Hvem står bag, og kan Anita Hvid løse sagen? Løgn i din hals er en spændende fortælling, som du nu kan give dig i kast med.

Informationer:

Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 6 timer

Løgn i din hals: Handling

Løgn i din hals er navnet på det andet, men dog selvstændige, bind i den populære serie om Anita Hvid og Thor Belling. Det er forfatter Lars Kjædegaard, der står bag denne spændende fortælling om de efterforskere. Da Løgn i din hals lydbog indledes, er der en kvinde i Aarhus, som modtager et opkald. Den aarhusianske kvinde bliver fortalt, at hendes søn er kommet alvorligt til skade i en bilulykke.

Der går dog ikke længe i Løgn i din hals, før der bliver vendt op og ned på det hele. Det viser sig nemlig, at opkaldet er falsk. Kvindens søn er slet ikke kommet til skade. Løgn i din hals lydbog fortæller os herefter, at en mand et andet sted i Aarhus også modtager et lignende opkald. Dette opkald viser sig dog at få fatale konsekvenser, og herefter bliver efterforsker

Anita Hvid involveret i sagen. Anita Hvid står i første omgang på bar bund, for hvem står bag den frygt og ødelæggelse, der spredes i det aarhusianske bymiljø? Lyt til Løgn i din hals lydbog gratis og få del i denne dramatiske historie. Hvem står bag, hvem er involveret, og hvad er målet med at sprede frygt?

Lyt til Løgn i din hals lydbog og find frem til svaret. Tiden er knap, og der er masser af spænding i Løgn i din hals. Lars Kjædegaard har med andet bind i serien gjort det igen og skabt endnu en spændende fortælling, som du nu kan få del i. Løgn i din hals er en fortælling, der har det hele.

Om forfatteren: Lars Kjædegaard

Lars Kjædegaard står bag værket Løgn i din hals. Det var dog i 1981, at han debuterede, hvilket skete med værket ”Sidste år”. Siden hen er det for Lars Kjædegaard blevet til en lang række udgivelser af thrillere og krimilitteratur. Det er også blevet til diverse samtidsromaner og historiske fortællinger som eksempelvis ”Noget fremmed”, der handler om slaget ved Dybbøl Mølle.

Kjædegaard er kendt for at have særlig fokus på detaljer. Han har også en dybdegående psykologisk tilgang til motivet bag de forbrydelser, der skildres i hans værker. For sine værker har Kjædegaard modtaget Helsingør Kommunes Kulturpris samt Statens Kunstfonds 3-årige stipendium.