Lydbøger » Logbog fra Wallenberg

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Logbog fra Wallenberg E-bog

5/5

Forfatter: Mikkel Beha Erichsen

e-bog

Introduktion

Mikkel Beha Erichsen er et kendt ansigt blandt de fleste danskere. Det er dog ikke første gang, at danskerne blev introduceret for denne familie, for Mikkel er nemlig søn af den kendte, danske eventyrer Troels Kløvedal. Nu er Erichsen og resten af familien tilbage i Logbog fra Wallenberg, hvor rejsen går mod nord.

Lyt til Logbog fra Wallenberg gratis og følg rejsen, der går fra København til Svalbard. Undervejs i Logbog fra Wallenberg lydbog kan du høre om at sove under nordlysets smukke skær, kælvende gletsjere, isbjørne og dykkerture med spækhuggere. Logbog fra Wallenberg er en spændende bog for enhver eventyrer.

Informationer:

Oplæser:
Sprog: Dansk
Kategori:
Længde:

Logbog fra Wallenberg: Handling

I Logbog fra Wallenberg bliver vi i første omgang introduceret til forfatter Mikkel Beha Erichsen og familien, der er på en sørejse fra København til Svalbard. Familien har nemlig lagt det komfortable liv i den danske hovedstad på hylden for en stund og har givet sig ud på en spændende og unik rejse mod nord. Som familie har de tidligere rejst til eksotiske steder, men nu går rejsen altså mod Svalbard.

Lyt til Logbog fra Wallenberg lydbog og hør Mikkel Beha Erichsen fortælle om alt fra kælvende bræer, isbjørne, sove under nordlyset og at dykke med spækhuggere. Mikkel har nemlig en stor begejstring for spækhuggere, så det fortælles i Logbog fra Wallenberg, at dette var en stor oplevelse for ham.

Logbog fra Wallenberg er en ærlig fortælling om, hvordan det er at tage kontrol over sit eget liv og bevæge sig ud fra sit komfortable liv. Det er dog også en fortælling om, hvordan en familie har en fælles drøm her i livet, som de får til at blive virkelighed.

Hør Mikkel Beha Erichsen i Logbog fra Wallenberg lydbog gratis fortælle om, hvordan det var at tage afsked med sin far. Lyt til Logbog fra Wallenberg lydbog og hør ham fortælle, hvordan han har formået at skulle stå mere på egne ben og finde sig tilpas i en rolle som familiens nye overhoved.

Lyt til Logbog fra Wallenberg lydbog gratis og hør de mange spændende fortællinger fra det Arktiske Ishav. Logbog fra Wallenberg er en spændende fortælling for alle eventyrer, der findes derude.

Om forfatteren: Mikkel Beha Erichsen

Den danske TV-vært, forfatter og eventyrer ved navn Mikkel Beha Erichsen står bag Logbog fra Wallenberg. Han voksede op i kollektivet Maos Lyst, der findes beliggende i Hellerup. For de fleste er han kendt for at være søn af forfatter Troels Kløvedal og vært på Go’ Aften Danmark, hvor han figurerede i perioden 2008-2010 samt på Go’ Morgen Danmark fra 2010.

Udover sit arbejde som TV-vært er Erichsen også kendt fra diverse programmer som for eksempel Kurs mod fjerne kyster. Her tager familien Erichsen afsted på rejse til nær og fjern. Derudover har han arbejdet som serieproducer for Discovery Channel.