Lydbøger » Løgnhalsen fra Umbrien

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Løgnhalsen fra Umbrien Lydbog

4.1/5

Forfatter: Bjarne Reuter

lydbog og e-bog

Introduktion

Løgnhalsen fra Umbrien er Bjarne Reuters vanvittige historie om kvaksalveren Giuseppe. Han lever et liv på jagt efter den endelige ingrediens til sin bryg, som vil ændre hans liv. For slet ikke at tale om hele verden og den kirkelige tro. Løgnhalsen fra Umbrien fortæller en historie om en mand, der rejser land og rige rundt efter en fingernegl.

Giuseppe har mange titler til sit navn, hvoraf langt de fleste ikke er nogen, han selv har tilskrevet sig. Men det rører ham ikke i hans konstante søgen efter de uvurderlige ingredienser til den sagnomspundne udødelighedsdrik. Det er historien i Løgnhalsen fra Umbrien, som også har Bjarne Reuters sjove humor med.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 16 minutter

Løgnhalsen fra Umbrien: Handling

I Løgnhalsen fra Umbrien lydbog er Giuseppe Emanuele Pagamino på en rejse. Det er en rejse, som han forventer kommer til at ændre hans liv for tid og evighed. Igennem sit liv har han gjort mange gerninger, nogle pænere end andre, mens andre bedst bør blive ladt usagte. I sin evigt søgen og jagt efter de uvurderlige ingredienser til sin udødelighedsdrik har Giuseppe måtte begå en række handlinger, som desværre betyder, at folk nu kalder ham for gravskænder og endda tyv.

I Løgnhalsen fra Umbrien lydbog gratis er Giuseppe på vej til Firenze. Året er 1348 og Firenze er hårdt ramt af pest, hvorfor Giuseppe ser det som en oplagt mulighed til at undersøge mange tomme hjem for kostbarheder og mulige ingredienser. Rundt i gaderne ligger der lig alle vegne, og Giuseppe er alligevel ikke kætter nok til ikke at have respekt for de døde. Det forhindrer ham dog ikke i at betræde de dødes hjem i sin søgen i Løgnhalsen fra Umbrien lydbog gratis.

I et hus, hvor de døde ligger side om side, støder han på en ensom dreng. Giuseppe forbarmer sig over den stakkels Arturo, og sammen begiver de sig videre i søgen på det evige liv. Undervejs i Løgnhalsen fra Umbrien lydbog får de yderligere selskab af det meget stædige æsel, Bonifacius, og de tre kommer på en rejse, som ingen af dem kunne have forudsagt.

I hele sit liv og sin søgen har Giuseppe siddet på kanten af en bundløs afgrund, men der er konstant nogen, som holder hånden over ham. Nogen må have en plan med ham, en plan som er større end meget andet i verden i Løgnhalsen fra Umbrien lydbog.

Om forfatteren: Bjarne Reuter

Bjarne Reuter er en af Danmarks kære børnebogsforfattere, og han har skrevet mere end 60 bøger i sin karriere, siden han første gang blev udgivet i 1975. I de første år af sin forfatterkarriere var Bjarne Reuter også underviser, men i 1980 stoppede han med at undervise til fordel for at skrive på fuld tid.

Bjarne Reuter har skrevet bøger til alle aldre, men det er mest hans børnebøger, som resten af Danmark kender ham bedst for, hvor Løgnhalsen fra Umbrien måske passer lidt skævt ind. Titler som Zappa, Busters verden, Shamran, Abdulahs juveler og mange andre er kendte børneskatte i Danmark, hvoraf mange af Bjarne Reuters titler også er blevet filmatiseret i løbet af årene.