Lydbøger » Løs din kerneopgave

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Løs din kerneopgave Lydbog

4.1/5

Forfatter: Morten Christensen & Anders Seneca

lydbog og e-bog

Introduktion

Hos rigtig mange arbejdere, bliver der hele tiden lagt fokus på, at det handler om kerneopgaven. Men i mange tilfælde er det svært for den enkelte medarbejder at finde ud af, hvad kerneopgaven er, og også nogle gange at løse denne. Løs din kerneopgave sætter fokus på, hvordan den enkelte medarbejder kan blive bedre til at identificere den vigtige kerneopgave, men især også hvordan den bliver løst bedst muligt.

Løs din kerneopgave er henvendt mest til offentlige arbejdspladser, men mange andre virksomheder vil også kunne drage fordel af de fund, som flere års research har fundet frem til. Løs din kerneopgave præsenterer flere cases med og uden kerneopgaver.

Informationer:

Oplæser: Stine Brandt Lilliecrona
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 5 minutter

Løs din kerneopgave: Handling

Løs din kerneopgave lydbog tager udgangspunkt i flere års research fra mange forskellige offentlige arbejdspladser, hvor forfatterne Morten Christensen og Anders Seneca forsøger at finde frem til, hvorfor det skal være så svært at løse den skjulte kerneopgave i hverdagen. Der bliver talt rigtig meget om kerneopgaver, men i mange tilfælde er der også mange, som aldrig når at løse denne. På mange offentlige arbejdspladser opleves det blandt både medarbejdere og ledere, at de fleste dage bliver brugt forkert tidsmæssigt. Heldigvis kan Løs din kerneopgave lydbog gratis tage fat på de mange års forskning, der er blevet gjort på området, og hjælpe med at løse kerneopgaven fremover.

Løs din kerneopgave lydbog kommer med konkrete bud til, hvordan langt de fleste offentlige arbejdspladser kan finde frem til kerneopgaven langt hurtigere, for også at kunne løse den. Der bliver taget udgangspunkt i en række cases, der viser, hvordan offentlige medarbejdere ikke er i tvivl om, hvilket arbejde de udfører hver dag. Netop fordi den offentlige sektor er god til at dokumentere stort set alt arbejde, der udføres. Men som dokumentationen kan vise, er der tvivl om de enkelte medarbejdere faktisk får løst de rigtige arbejdsopgaver i løbet af den enkelte arbejdsdag i Løs din kerneopgave lydbog gratis.

Hvis lederne heller ikke har øje for, om kerneopgaverne bliver løst tilfredsstillende, er det spild af både tid og ressourcer i langt de fleste tilfælde.

Løs din kerneopgave lydbog sætter fokus på, hvordan enhver offentlig arbejdsplads skal blive bedre til at danne et overblik over arbejdsopgaver, for på den måde at kunne omprioritere efter hvor vigtige de enkelte opgaver er.

Om forfatteren: Morten Christensen & Anders Seneca

Løs din kerneopgave er skrevet af forfatterne Morten Christensen og Anders Seneca, der har brugt års research på at finde frem til resultaterne, som de præsenterer i denne bog. Med Løs din kerneopgave kommer de med konkrete bud til, hvordan de enkelte offentlige organisationer kan styrke arbejdet og fagligheden hos hver enkelt medarbejder, mens samarbejdet med borgeren også styrkes. 

Løs din kerneopgave handler ikke kun om at styrke den enkelte medarbejder, det handler også om at styrke det kollegiale samarbejde på tværs af afdelinger og ikke mindst samspillet mellem leder og medarbejder. Både Christensen og Seneca har også skrevet andre bøger, der fokuserer på arbejdet med kerneopgaven.