Lydbøger » Lovløs

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lovløs Lydbog

4.1/5

Forfatter: Stine Bolther & Line Holm

lydbog og e-bog

Introduktion

Maria Just får endnu engang en alvorlig sag smidt på sit bord. Maria arbejder stadig med at løse mysterier fra fortiden, men denne gang bliver det en sag, som kommer til at påvirke nutiden omkring hende. Politimuseet har ikke altid synderligt travlt, men denne gang får Maria mere travlt, end hun kunne forudse, da gerningsmænd fra fortiden og nutiden skal fanges i Lovløs.

Lovløs er den anden bog om Maria Just og de sager fra fortiden, som beslutter sig for at stige til overfladen i nutiden. Denne gang er der vakt uro i København efter et attentat på en embedsmand, og hele politistyrken pludselig vælger at sige fra på det dårligste tidspunkt.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 48 minutter

Lovløs: Handling

Lovløs lydbog starter med at være to separate fortællinger, der spor for spor begynder at flette sig sammen til en større og ødelæggende sag, som Maria Just har til ansvar at løse.

Det begynder i Vestjylland, hvor nogle arbejdsmænds finder et udmarvet skelet af en kvinde på et ganske øde område. Den rystende oplevelse forværres, da det går op for dem alle, at kvinden er blevet dræbt på nært hold med et nakkeskud i Lovløs lydbog gratis. Politiet begynder på sagen, men ingen spor dukker op, og der er ingen svar til at forklare, hvem kvinden er. I frustration og med mangel på arbejdskraft, vælger politiet at sende sagen videre. Den ender på Politimuseet, hvor Maria Just straks kaster sig over gåden om den døde kvinde i Lovløs lydbog.

Samtidig i København er der en stigende grad af uro i gaderne. Politiets fremtid står til at skal forhandles, men midt i det hele bliver drabschefen påkørt. Flugtbilisten stikker af, og det ligner mere og mere en bevidst påkørsel end et uheld i Lovløs lydbog gratis. Det resulterer i, at størstedelen af politistyrken forlader deres embede som strejke over de vilkår, der netop skulle til at forhandles. Pludselig må Mikael Dirk påtage sig ansvaret som chef, mens hans makker Frederik Dahlin, stadig er ved at komme sig over en aktion, hvor han af nød måtte dræbe en gerningsmand. Det har efterladt sine mentale ar, som Frederik stadig kæmper med i Lovløs lydbog.

Det skal vise sig, at endnu et attentat får vendt sagen på hovedet, og Maria må hjælpe til med opklaringen af det store billede. 

Om forfatteren: Stine Bolther & Line Holm

Stine Bolther og Line Holm er tilbage med endnu en nervepirrende og spændende kriminalroman om Maria Just, og det arbejde hun udfører. Det er arbejde, der hiver spøgelserne frem fra fortiden, inden de begynder at påvirke nutiden alt for meget. Hvilket til dels er, hvad der gør serien om Maria Just så interessant. Med Lovløs har de skrevet endnu en tidsaktuel krimi, der ser nærmere på emnerne selvtægt, kærlighed, hævn og ikke mindst modet til at finde sin egen vej midt i en verden, der rystes ind til kernen.

Du kan læse den første bog i serien om Maria Just, For barnets bedste, som er sin egen historie, ligesom Lovløs er sin egen historie.