Lydbøger » Lykkelige omstændigheder

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Lykkelige omstændigheder Lydbog

4/5

Forfatter: Karna Bunk

lydbog og e-bog

Introduktion

Lykkelige omstændigheder udspiller sig i København og markerer den første bog i serien, hvor vi følger Margrethe Ernst og Steinbjørn Berghamar. De to var tidligere et par, men kærligheden varede ikke ved, og de er nu på afstand af hinanden og arbejder hver for sig.

Lyt til Lykkelige omstændigheder lydbog og følg med i en kriminalsag, hvor de to personers veje igen krydses. Margrethe er nu blevet gravid efter en engangsaffære, mens Steinbjørn har stiftet familie. Tiden er knap, og sagen udvikler sig til at blive mere og mere uhyggelig. Følg sagen i Lykkelige omstændigheder og find ud af, om de to kan løse sagen.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 6 timer og 47 minutter

Lykkelige omstændigheder: Handling

Lykkelige omstændigheder er den første bog i serien om krimier omkring Ernst og Berghamar. Historien, som vi følger, udspiller sig i København. I Lykkelige omstændigheder bliver vi hurtigt introduceret til en journalist ved navn Margrethe Ernst samt drabschefen ved navn Steinbjørn Berghamar. Ernst og Berghamar var tidligere et par, men da Margrethe valgte Steinbjørn fra, stoppede deres kærlighedshistorie.

Nu er de to igen sammen, men det er dog på en anden måde end tidligere. I Lykkelige omstændigheder lydbog er de nemlig blevet sat på den samme kriminalsag. Steinbjørn er siden sit forhold til Margrethe blevet gift og har fået to børn. Derudover er han blevet leder for en afdeling inden for Personfarlig Kriminalitet.

Margrethe er nu blevet ansat på en digital nyhedsredaktion, og hun er blevet gravid efter en engangsaffære. Hendes motivation for sagen, som udspiller sig i Lykkelige omstændigheder, er i første omgang lav, da hun er opslugt af at research til en anden sag. Hun bliver dog sat på sagen, hvor en højgravid kvinde er blevet meldt savnet. Det er også her, at hun møder Steinbjørn til et pressemøde i Lykkelige omstændigheder, som hun ikke har set i årevis.

Følg med i Lykkelige omstændigheder lydbog og følg med i denne historie, der hurtigt tager en uventet drejning. Tiden er knap, og sagen bliver mere og mere uhyggelig. Følg med i Lykkelige omstændigheder og se, om det lykkes at få løst sagen i tide.

Der er liv på spil, og du kan lytte til Lykkelige omstændigheder lydbog gratis, hvor der er drama fra start til slut.

Om forfatteren: Karna Bunk

Karna Bunk er en dansk journalist fra Kolding, der debuterede med ”Lykkelige omstændigheder”. I sin ungdom flyttede Bunk fra Kolding til København, hvor hun gav sig i kast med arbejde som freelance journalist. Hun skrev primært for ugeblade og magasiner og beskæftigede sig primært med at skrive om rejse og livsstil.

Som forfatter er Bunk steget til tops på diverse bestsellerlister med sin debuterende titel, hvor vi møder Margrethe Ernst og Steinbjørn Berghamar. Lykkelige omstændigheder lydbog er også tilgængelig på dansk, hvor den er oplæst af Grete Tulinius.

Der er garanti for en god fortælling, som du kan lytte til i Lykkelige omstændigheder lydbog gratis.