Lydbøger » Lynet slår ned

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lynet slår ned Lydbog

4.1/5

Forfatter: Dean R. Koontz

lydbog og e-bog

Introduktion

Lynet slår ned er en medrivende og mystisk historie fra Dean Koontz, der stiller spørgsmålstegn ved mange ting i livet. For Laura er det spørgsmålet om, hvorvidt hun er skyld i den ene ulykke efter den anden omkring hende? Eller om hun faktisk har en skytsengel, der passer på hende? Eller om det er noget helt tredje, der er med til at påvirke hele hendes liv.

Lynet slår ned er Lauras fortælling, og den begynder med hendes fødsel, og følger hende gennem sin opvækst, hvor den ene ulykke efterfølges af den næste. Men ingen af gangene lader det til, at Laura kommer til skade, hvilket hun begynder at undre sig over i Lynet slår ned.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy
Længde: 15 timer og 56 minutter

Lynet slår ned: Handling

Lynet slår ned lydbog starter midt i en kæmpe tordenstorm. Det er i løbet af denne tordenstorm, at Laura bliver født, men desværre overlever hendes mor ikke fødslen. Ikke engang et par timer gammel har Laura allerede været udsat for en ulykke uden lige, og det bliver ikke den sidste. I løbet af Lauras liv må hun se sig selv midt i eller vidne til både voldsomme og meget uhyggelige ulykker i Lynet slår ned lydbog gratis.

I løbet af hele sit liv kan Laura kun se til, mens andre folk kommer til skade omkring hende, uden hun selv er i stand til at gøre noget ved det. Den eneste der lader til at kunne gøre noget, er Stefan. Hver gang det ser ud til, at Laura er ved at komme til skade i Lynet slår ned lydbog, dukker Stefan op, som ud af det blå, og redder Laura. Ingen ved, hvem denne Stefan her, heller ikke engang Laura, til trods for hendes mange interaktioner med ham, hver gang han dukker op for at beskytte hende i Lynet slår ned lydbog gratis.

Laura kan ikke lade være med at spekulere på, hvorfor Stefan bliver ved med at ville redde hende? Og hvorfor hun bliver ved med at være centrum for så mange ulykker, som i nogle tilfælde ville have kostet hende livet, hvis ikke det havde været for Stefan. Kan han være en skytsengel, sendt for at passe på hende?

Lynet slår ned lydbog er lige dele thriller, som den er mystisk i sin væven omkring Stefans karakter. Det er en historie om mystik, fantasy med lidt elementer fra science-fiction genren, alt sammen pakket ind i en medrivende historie om en ung kvinde.

Om forfatteren: Dean R. Koontz

Dean Koontz har skrevet et væld af medrivende og utroligt spændende romaner, som er kendt for at blande genrer på kryds og tværs med gode resultater. Han er ikke sky for at blande fra genrer som fantasy, satire, gyser og science fiction – nogle gange flere af dem i samme bog. Dette gør sig også gældende for Lynet slår ned, der af mange Koontz fans siges at være en af hans bedste.

Koontz er især god til at skrive historier, der sætter fokus på, hvad det vil sige at være menneske. Hvilket måske også er grunden til, at hans bøger er solgt i mere end 450 millioner eksemplarer verden over.